Yllättävän tasainen olo ollut jo useamman päivän. Tuntuu kyllä, että pitäisi laihduttaa, mutta ei ole sellainen kaikki-mulle-heti-nyt-tai-kuolen -olo. Lähinnä siis sellainen epätoivoisuus on kaikonnut. Jostakin syystä päivät töissäkin ovat menneet ihan pikavauhtia, vaikka eivät ne sen kummempia ole olleet, kuin aikaisemminkaan. Vaa`allakaan käyminen ei pyöri mielessä ihan 24/7, mutta tosin se voi johtua ihan noista menkoistakin, koska tiedän tarpeeksi hyvin olevani turvoksissa. Turha siis pahoittaa mieltään ihan tieten tahtoen.

Menkkojen takia mahakin on kipeä. Ja jotenkin sekaisinkin, vaikka ei edes ole. Ärsyttävää. Lisäksi olen tosiaan turvoksissa -en ehkä silleen älyttömästi, mutta juuri sen verran, että se on häiritsevää. Ja vielä kun takana on ahmimistakin, niin on todella vaikea tiedostaa turvotuksen johtuvan menkoista, eikä siitä, että olisin jotekin pysyvästi lihonut. Ainakaan toivottavasti. Kai sen mahan olisi pitänyt jo kolmessa päivässä laskea?

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruispalaa (Polar-sulatejuustoa, kinkkua, salaattia), omena (260 kcal)

Lounas: Pikapuuro, rasvaton viili (215 kcal)

Välipala: Omena (65 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena, salaattia (251 kcal)

Iltapala: 70 g lakritsiturkinpippureita

Yhteensä: 1057 kcal

Hirmuinen nälkä on jotenkin ollut koko päivän. Just taas sellainen nälkä pitkästä aikaa, ettei se meinaa edes syömällä lähteä. Äskenkin suihkussa tuli todella heikko olo ja kädet alkoivat täristä. Ne tärisevät vieläkin, kai verensokeri on liian alhaalla :/ Onneksi kohta saan kuitenkin karkkia, että eiköhän tämä tästä. Haluaisin syödä enemmän, mutta en uskalla, en vielä. Ehkä sitten, kun olen saanut painon takaisin entiseen.

Ainahan voi valehdella itselleen...