Tultiin juuri mummon syntymäpäiviltä. Pöytä notkui taas herkkuja, mutta ihan hyvin meni mun syömiset. Tai no hyvin ja hyvin, enemmänkin olisin voinut ottaa. Ahdisti vaan liikaa. Ja ennen mummolaan menoa mulla oli ihan kamala nälkä, enkä uskaltanut syödä mitään :/ On tämä taas tällaista.

Aamupaino oli 45,1. Siis ei muutosta, mutta itse jotenkin ahdistuin. Kai salaisesti toivoin, että paino olisi tipahtanut alle 45:n vaikka en oikeasti edes halua painaa niin vähän. Vai haluanko? Kamalaa, kun ei edes itse  tiedä vastausta tuohon. Haluan vain näyttää hyvältä, mutta se tuntuu mahdottomalta.

Tänään pinna on ollut kireällä ihan koko päivän, mikä tietenkin johtuu liian vähäisestä syömisestä. Päähänkin on koskenut, juuri niinkuin "vanhoina hyvinä aikoina". Argh. Haluan syödä, mutta en uskalla. Haluan saada tarpeeksi energiaa, jotta jaksan. On nimittäin melko turhauttavaa maata vain sängyssä koko päivä, kun kouluunkaan ei tarvitse nyt enää ennen joulua vääntäytyä kuin yhtenä päivänä. Väsyttää.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (330 kcal)

Välipala: 3 mandariinia, omena (230 kcal)

Ruoka: 2 kasvispihviä (170 kcal)

Kahvit: Viinirypäleitä, pala täytekakkua, vihreä kuula (379 kcal)

Iltapala: 2 porkkanaa (60 kcal)

Yhteensä: 1169 kcal

Ahdistaa ahdistaa kaikki. Omasta mielestäni en ole syönyt tänään juuri mitään, mutta silti auki kirjoitettuna se on paljon. Haluaisin vielä tänään syödä jotain iltapalaa, mutta pitänee jättää väliin sekin "huvi" kun lihonut olen kuitenkin. En jaksa tätä, EN JAKSA.