Ihan outo olo ollut koko päivän. Päähän koskee kuin migreeni olisi tulossa, mutta jotenkin se on silti erilaista. Toinen puoli naamasta on myös puutunut ja kipeä, erityisesti vasemman silmän ympärys. Maha tuntuu myös jotenkin oudolta, ei se pahasti turvoksissa ole, muttei ihan normaalikaan. Erittäin kummalista on myös se, että mulla ei ole ollut koko päivänä yhtään nälkä, vaikka en olekaan syönyt paljon mitään. Onhan se positiivista siinä mielessä, ettei nälkä mikään kiva taikka jotenkin saavuteltava olotila ole, mutta toisaalta sitä aina jaksaa miettiä, että olisiko pitänyt syödä vielä vähemmän. Sairaita ajatuksia.

Vaa`alla käynti kävi aamulla mielessä, kun mahakin toimi normaalisti, mutta jätinpä nyt sitten kuitenkin väliin. Ehkä huomenna, ehkä ei. Pelottaa nimittäin niin hemmetin paljon, vaikka toisaalta ei epätietoisuuskaan mukavaa ole, sillä kuvittelen painoni varmaan sata kertaa suuremmaksi, mitä se oikeasti kuitenkin olisi. Haluaisin vain niin paljon, että se olisi alle 44:n. Niin paljon. Silloin voisin ehkä vihdoin ymmärtää, että kyllä syödä saa, karkkiakin, eikä se painoa heti mihinkään suuntaan muuta. Mutta sitten jos paino onkin lauantaista noussut, niin voi apua miten julmaksi rupean itseäni kohtaan. Tiedän sen liian hyvin, vaikka kuinka yrittäisin ajatella muuta. Ei siinä tilanteessa vaan voi. Tuntee vain olevansa epäonnistunut paska.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurttia (309 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa + päärynä-mango Bona, porkkana (180 kcal)

Välipala: Omena, päärynä (102 kcal)

Päivällinen: All Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa, appelsiini (259 kcal)

Iltapala: Bona päärynä-mango, omena, 2 porkkanaa, kurkkua, kukkakaalia (196 kcal)

Yhteensä: 1046 kcal

Viikonlopuksi oltaisiin lähdössä porukoiden luokse pidennetyksi viikonlopuksi. Odotan reissua todella paljon, vaikka syöminen osaltaan ahdistaakin. Tavallaan luotan jo itseeni aika paljon sen puoleen, etten ainakaan pahemmin sorru ahmimaan. Silti mielessä kummittelee kaikki äidin ihanat ruuat ja tietenkin mahdollinen herkuttelu. Kaikki on varmasti ok, jos tosiaan painan ihan ok lukemia tässä lähipäivinä. Mutta jos lukemat eivät miellytä silmää, niin reissusta voi toki läskiahdistuksen takia tulla hieman vähemmän mukava :/ Täytyy nyt siis toivoa koko sydämestään, että viime viikonlopun syöminen ei olisi heilautellut painoa ja uskaltaisin jatkossakin syödä ja nauttia siitä ilman omatunnon tuskia. Huomisaamua odotellessa...