Eilen illalla tuntui siltä, kuin tekisin kuolemaa. Joka paikkaan sattui, väsytti, masensi ja heikotti jne. Ihan hirveä olo. Otin illalla sitten parit särkylääkkeet ja nukahdin ihan välittömästi, kun pääsin oikaisemaan itseni sängyn pohjalle. Ai että nukutti hyvin.

Tänään taas ei ole ollut mitään. Aamulla oli oikein loistava olo, töissä aika meni siivillä ja töiden jälkeen kävin vielä tempaisemassa koiran kanssa lenkin ihan hyvälle jaksamisella. Nytkin on oikein kelpo olo, ei ole nälkä, ei heikota, ei masenna eikä koske mihinkään. Mahakin on rauhoittunut eilisesti, johtuu ehkä siitäkin, että olen tänään yrittänyt syödä vähän muutakin, kuin niitä ainaisia hedelmiä. Jaksan aina yllättyä näistä olojen vaihteluista, miten kaksi peräkkäistä päivää voikin olla niin erilaisia? Noh, onneksi nyt on taas se parempi päivä :)

Mielialaani ei varmasti huononna sekään, että tänään oli ensimmäinen päivä joulun jälkeen, kun ne mun työfarkut mahtuivat jalkaan ihan normaalisti. Että kai tässä viikossa nyt jotain on painolle tapahtunut. Vaa`alle haluaisin jo hyppimään, mutta täytyy jaksaa odottaa vielä, etten sitten mene mieltäni pahoittamaan. Tieto kun lisää tunnetusti tuskaa.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena (209 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, omena (171 kcal)

Välipala: Cottifrutti, 2 mandariinia (137 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, 10 kalkkunaleikettä, kurkkua (204 kcal)

Välipala: Profeel jogurttia (117 kcal)

Iltapala: Porkkanoita (140 kcal)

Yhteensä: 978 kcal

Unet ovat taas olleet syömistä, syömistä ja syömistä. Eivät ne taida loppua koskaan. Ajattelen herkuttelua ihan jatkuvasti, mutta silti on yllättävän helppoa olla syömättä niitä. Jotenkin sitä on vain niin asennoitunut siihen, että saan syödä karkkia vasta sitten, kun paino on taas ihan ok. Ja se taas antaa motivaatiota laihtumaan.