Just nyt ärsyttää niiiiin paljon. Nimittäin tämä maha. MiksmiksMIKS sen pitää näyttää siltä, kuin olisin raskaana, vaikka ihan nätisti olen yrittänyt syödä? Mahaan koskee kokoajan, se on ihan järkyttävän turvonnut, ei oikein toimi ja on ennen kaikkea niin iso, että tekis mieli repiä se irti. Tuntuu oikeasti siltä, että oisin ahminut ehkä 7493kg karkkia, joten toisaalta olisi ihan sama syödä vaikka se 7493kg karkkia ja vielä paketti leipää päälle. En mää kuitenkaan tästä läskimmäksi voi enää muuttua.

Mietin jo puoli vakavissani sitäkin mahdollisuutta, että entäs jos ihan oikesti olisinkin raskaana. Noh, ehkä ei kuitenkaan. Mutta kohta joku varmasti luulee niin. Argh, tekis mieli vaan olla vaikka syömättä, kun joku ihan normaali aamupalakin tuntuu jumahtavan vaan sementiksi tuohon keskivartaloon. Tuntuu, kuin ruoka vaan jäisi mahalaukkuun, eikä liikkuisi siitä mihinkään suuntaan.

Yritän olla ihan normaalisti, mutta se on tosi vaikeaa, kun tuntuu ihan järkyttävän lihavalle ja rumalle. En voi pitään mitään tiukkaa paitaa ja housutkin tuntuvan kiristävän. Tai sitten tuo läskimaha riippuu siinä housujen päällä Yäk. En tiedä, että miksi just nyt maha sanoi sopimuksensa irti? Just kun yritän syödä ihan ok. Tai sitten olen vain oikeasti lihonut maailman eniten ja piste. Kivah.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: All Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa, omena

Välipala: Rasvaton jogurtti, omena

Päivällinen Rossossa: Raastepöydästä salaattia ja vesimelonia, lohta sisiliana + paahdettuja juureksia

Välipala: Rasia puutarhamustikoita, omena

Iltapala: Vesimelonia, Fruit&Ice -sorbetti