Eilinen karkkipäivä meni hyvin :) Aamupaino 42,9 kg ja töissä oikein leppoisa päivä. Sateesta johtuen mustikkaan ei sitten päästykään, mutta eihän sille mitään voinut. Tehtiin ruuaksi broileria kasviskastikkeessa, koska ajattelin nyt kerrankin tsempata lihan syömiseen. Odotin ruualta todella paljon, mutta jouduin pettymään, kun kana ei sitten maistunutkaan oikein miltään. Ei siinä mitään vikaa varsinaisesti ollut, mutta ei vain maistunut minulle. Outoa. Kasvikset olivat kyllä ihan ylihyviä, lanttu varsinkin. Harmittaa, kun olen jotenkin ilmeisesti makuaistini sössinyt.

Karkit kyllä maistuivat :D Aika ison pussin ostin, mutta eipä juuri harmita. Söin kuitenkin todella hillitysti Lostia katsellessamme ja karkkien loputtua ei tehnyt yhtään mieli ahmia. Todella hyvä fiilis sen puolesta. Ihanaa, kun on taas joku tasapaino elämässä, eikä kaikki ole niin hirveää kaaosta, kuin joskus huhti-toukokuun aikoihin.

Tänään päästiin sitten mustikkaan ja ehdittiin poimia juuri astiat täyteen, kun alkoi taas sataa. Nyt illalla olen siivoillut kotosalla ja äsken kokkailin kasvissosekeittoa ensi viikolle evääksi töihin. Ihan hyvää siitä kyllä tuli, vaikka kasvikset eivät oikein nätisti soseutuneetkaan, koska en (edelleenkään) omista sauvasekoitinta. Käytin kasviksina kukkakaalia ja porkkanaa, lisäsin sitten niiden joukkoon vielä pussillisen mielihyvä perunahiutaleita, joka kyllä antoi keittoon ihanan rakenteen. Nytpähän on sitten ensi viikoksi jotakin muuta evästä töihin kuin puuroa, oikein purkitinkin valmiiksi, jotta on helppo napata aamulla mukaan.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (276 kcal)

Välipala: Omena (54 kcal)

Lounas: Ruispuuroa, mustikka-jogurtti, omena (209 kcal)

Välipala: 3 hapankorppua (savulohi-sulatejuustoa) (105 kcal)

Päivällinen: Porkkanoita (98 kcal)

Iltapala: Hedelmätrio kevytjäätelöä (280 kcal)

Yhteensä: 1022 kcal

Tuntuu, että olisin syönyt tänään ihan liikaa, vaikka tiedän ihan hyvin, ettei se ole totta. Jotenkin levoton olo ja ihan kuin jokin painaisi mieltä, vaikka ei mulla mitään suuria murheita olekaan. Syömiset kummittelivat taas viime yönä unissani, olen jo kyllästynyt siihen.