Aamupaino oli tänään 47,4. Huh, se on paljon. Ihan itkettää olla taas näillä lukemilla, olin niin onnellinen siellä 45:n alapuolella. Toivon kuitenkin koko sydämestäni, että tuo ei nyt ole mikään lopullinen tuomio, vaan paino kyllä vielä tästä laskee, kunhan saan itseni "normalisoitua". Nythän tässä ei olekaan muuta kuin aikaa laihduttaa, pelottava ajatus sekin. Kun jotenkin koko syksyn tähtäsi tuohon Jouluun. Odotti sitä, mutta toisaalta pelkäsi.

Olo on jotenkin kipeä ja masentunut. Juuri sellainen olo, että ei jaksaisi nähdä ketään, maata vain kotona sängyssä ja odottaa painon laskemista. Voi kun voisi vaikka nukkua tässä pari viikkoa, ja herätä sitten laihana ja pienenä. Onneksi V on olemassa, en jaksaisi ilman sitä. Se on maailman ihanin ihminen ja olen niin onnellinen, että se jaksaa mua, vaikka olenkin vain tällainen itkuinen ja vaikea.

Kävin tänään Prismassa ja ostin sieltä ruokaa n. 60 eurolla. Helpotti. Nyt on turvaruokaa vaikka muille jakaa, nautin niiden ostamisesta, mutta erityisesti siitä tunteesta, että nyt on kotona sellaista syömistä, jota uskallan syödä ja joiden avulla saan (toivon mukaan) olon helpottamaan. Maha toimii ihan ok, mutta kyllä sen vaan tuntee, että ei se vielä normaalisti pelitä. Odotan vain ja ainoastaan sitä, että saan kaikki ne suklaat ja piparit ulos minusta. Pois. Maha on edelleen vähän pullukka, tosin ei mitään verrattuna siihen joulupäivän mahaan, se oli jotain niin järkyttävää, että tekisi mieli itkeä.

Päähän koskee koko ajan, enkä tiedä, johtuuko se edelleen liiasta syömisestä vaiko siitä, että nyt en ole syönyt tarpeeksi. Ota tuosta nyt selvää...

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Puuroa, jogurtti (175 kcal)

Välipala: Omena, All Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa (280 kcal)

Ruoka: Salaattia (kurkku, tomaatti, paprika, jäävuorisalaatti, raejuusto), 3 mandariinia (189 kcal)

Välipala: Omena, 2 mandariinia (146 kcal)

Iltapala: Porkkana, mandariini, jogurttia + All Bran Plus -muroja (211 kcal)

Yhteensä: 1001 kcal