Juhannusta odotellaan jo kovasti. Huominen pitäisi vielä jaksaa töissä, iltapäivällä sitten lähdetäänkin ajalemaan porukoille, jossa vietetään viikonloppu. Ihanaa, on niin ikävä kaikkia! Koko ajan tosin manailen sitä, että pitikin joutua juhannukseksi töihin, mutta toisaalta jospa en sitten jouluaattona olisi ;) Just nyt olen syömisen suhteen aika positiivisissa fiiliksissä, en jaksa edes pelätä mahdollista ahmimista. Jotenkin niin haluaisin uskoa, että syömiset menisivät ihan hyvin. Kotiin on kuitenkin mukava siinä mielessäkin mennä, että siellä on aina sellaisia ruokia, joita uskaltaa syödä. Että jos nyt ei ihan joka sorttia, niin ainakin suurinta osaa. Tarkoitus olisi tosiaan grillailla ja kasviksista ei äitini tuntien ole varmasti puute, joten siinä mielessä todella hyvä fiilis. Vaikka tekee mun mieli kyllä ihan sitä grillipihviäkin...

Hyvin neutraali fiilis taas. Maha on ok, syömiset on ok, paino on ok. Melkein en jaksaisi laskea syömisiäni. Noh, ainakin viikonlopun saan olla erossa siitä pirulaisesta, koska on vaan pakko. Paino oli eilen ja tänään 43,3 kg, maha ei enää tosiaan ole kipuillut, mutta toiminut kyllä ihan hyvin. Eilen uskalsin taas ottaa leipää illalla ja taaskaan ei pudonnut taivas niskaan, mikä oli helpottavaa huomata. Tänään illaksi on luvassa karkkiakin, mikä on kyllä todella ihana piriste tälle päivälle. Lauantaina sitten se "kunnon" karkkipäivä, johon olen jo varautunut sillä tavalla, että ostin kaupasta pussin Candy Kingejä, jonka aion ottaa mukaan porukoille juhannukseksi. Ärsyttää ihan olla näin tarkka omista syömisistään, jopa siis herkutteluistakin. En vaan kestä sitä ajatusta, että "joutuisin" karkkipäivänäni syömään jotain muuta hyvää, kuin niitä mun ultimate-herkkuja eli tässä tapauksessa irtokarkkeja. Kyllä meillä varmasti kotonakin herkkuja olisi, mutta pitää siltä pelata näin varman päälle. Alan nimittäin helposti ahmimaan, jos syön vähän herkkuja sieltä ja täältä -siinä omassa irttaripussissa vain on jotain niin turvallista.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (274 kcal)

Lounas: Pikapuuro, rasvaton viili (215 kcal)

Välipala: 2 nektariinia (70 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, 2 nektariinia (196 kcal)

Välipala: Kirsikkatomaatteja (50 kcal)

Iltapala: 70g lakritsiturkinpippureita (266 kcal)

Yhteensä: 1071 kcal

Söin muuten eilen täsmälleen saman kalorimäärän, hassua. Tai lähinnä ehkä surullista, miten sitä jaksaakin nussia pilkkua näitten syömistensä kanssa.

Huomenna pitää yrittää syödä vähän tukevampi aamupala, koska menen tosiaan jo seitsemäksi töihin ja pääsen yhdeltä -eikä siinä välillä ole ruokataukoa! Ja kaiken lisäksi tiedossa on mitä luultavimmin vielä kiireinen päivä. Kyllä mun on ainakin joku omppu yrittää vetäistä siinä jossain vaiheessa, muuten ei tule mitään. Eikä taida oikein tulla silloinkaan :/ Ärsyttää sekin, että pitää olla näin herkkä syömisten suhteen, mutta mulle vain yksinkertaisesti tulee kauhea heikotusolo, jos olen syömättä liian monta tuntia. Että tarviisin tuohon johonkin rakoon ihan ruokatauon, mutta kun ei niin ei...

Mutta kaiken kaikkiaan siis positiivisin mielin kohti juhannuksen viettoa, toivon mukaan edessä ihana juhannus :) Alkoholiakin tulee varmaan otettua, mikä on kyllä mulle varmaan lähinnä ihan hyväksi, kunhan en vain juo liikaa tai ala humalapäissäni ahmimaan. Noh, alan jo kikatella siinä puolen siiderin jälkeen, joten eiköhän siinä ihan kohtuuksissa pysytä ;)