Ai mikä ällötysolo. Olen ilmeisesti tulossa kipeäksi, on ihan sellainen kuumeinen ja flunssainen olo. Tosin itseni tuntien tuskin tulen kunnolla kipeeksi (jolloin saisin kölliä ja räkiä kotona) -tulen vain silleen "vähäsen" kipeäksi eli kärsin huonosta olosta, mutta kuume ei nouse yms. en ole niin kipeä, että se olisi esimerkiksi syy jäädä pois töistä. Muutenkin tänä päivänä ei ole ollut hyvä olla, maha on ihan jumissa ja järkyttävän turvonnut. En edes muista, milloin se viimeksi oli noin pahan näköinen. Farkut kiristivät töissä koko päivän ja näytin peilistä niin läskille ja rumalle. Jotenkin vaan kaikki on pielessä; iho ihan kamalassa kunnossa ja jopa hiukset tuntuivat likaisilta ja lättäniltä, vaikka olin ihan normaalisti ne illalla pessyt. Ääh. Ihan sellainen ahmimispäivän jälkeinen olo, vaikka eilen en todellakaan ahminutkaan. Illalla kyllä teki mieli, mutta tappelin sitä vastaan. Olen itsestäni oikein ylpeä sen puolesta.

Muuten viikonloppu meni oikein kivasti. Tosin lauantaina harrastin aamulla ihan päätöntä syömistä, kun teki taas mieli syödä koko maailma. Olin siis lauantaina töissä ja tarrasin niin onnellisena kiinni niihin herkkuihin, joita koko viikon oli mulle kahvipöydässä tarjoiltu ja joista olin joka kerta kohteliaasti kieltäytynyt. Mässäilin ihan onnellisena joitain Nutrilettin brownie -patukoitakin, joita edustajat olivat meille kiikuttaneet. Noh nytpähän olen sitäkin maistanut. Tuli niin likainen olo niitä syödessä.

Lauantai-ilta olikin sitten ihan oma ohjelmanumeronsa, koska sain jostakin mahani niin järkyttävän sekaisin, ettei vessassa ravaamisella ollut enää mitään rajaa. Vatsa kramppaili ja ihan kaikki mahdollinen ja mahdoton tuli ulos, enkä yhtään liioittele, jos sanon käyneeni ripuloimassa lähemmäs 20 kertaa. Aika hurjaa siis. Muuten olo oli kyllä ihan jees, karkit ainakin menivät alas oikein hyvin. Lisäksi herkuttelin Valion uudella kevytjätski -uutuudella, eli mustikka-vaniljalla. Ihan ylihyvää.

Eilinen menikin sitten koiran kanssa kokeessa, ihan koko päivä oikeastaan. Aamulla kello soi kuudelta ja kotona taisin olla puoli viiden aikoihin. Tosi pitkä päivä siis. Olinkin sitten taas todella fiksu ja tein päivälle evääksi ruisleivän, omenan, päärynän ja mandariinin. Ja ajattelin vielä aamulla, että onkohan tässä nyt liikaa... Kyllä sitä vain osaa olla tyhmä. Kun sitten ajateltiin iltapäivällä kotiinpäin, niin mulla oli jo niin huutava nälkä, että luulin oksentavani millä hetkellä tahansa. Todella huono olo siis. Jotenkin kuitenkin selvisin kotiin, jossa V olikin kokkaillut aivan ihania soijapullia, joita söinkin sitten ketsupilla höystettynä reilun satsin. Ja päälle vielä mustikka-jäätelöä, ah! On se vaan ihanaa, kun tuo sunnuntaikin on nyt laskematon päivä, niin voi syödä kaikkea ihanaa. Illaksi mulla oli (taas) pussi karkkia ja katseltiin pari leffaa. Söin karkit ihan ylihitaasti, joten ihan kumma juttu, miksi aamulla oli sellainen olo, että olisin viettänyt koko illan kaksin käsin ahmien. Yön nukuin todella huonosti ja sain taas hikoilukohtauksia. Jes.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (281 kcal)

Lounas: 3 kiiviä, rasvaton viili (183 kcal)

Välipala: Omena (54 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena, päärynä (221 kcal)

Välipala: Porkkanoita (118 kcal)

Iltapala: Vesimelonia (154 kca)

Yhteensä: 1011 kcal

Just nyt on sellainen olo, että en jaksa edes yrittää. En jaksa yrittää syödä paremmin tai monipuolisemmin. Haluan vain tämän olon pois. Harmittaa ihan, kun on mennyt niin monta viikkoa paremmin ja nyt olo on taas tämä. Haluaisin niin paljon uskaltaa syödä vapautuneemmin sunnuntaina jatkossakin, mutta jos olo on maanantaina tällainen, niin en pysty siihen. Pelottaa, että olen lihonut. Pelottaa, ettei tämä onnistukaan.