Argh. Kello on vasta kolme iltapäivällä, mutta jostain syystä mulle tuli sellainen olo, että on ihan pakko päästä tänne päivittämään päivän syömiset. Miksikö? Sitä on vaikeaa sanoa. Jotenkin vain tuntuu, että ne on saatava ylös, mustaa valkoiselle, lyötyä lukkoon. Ehkä sitten voisin lopettaa niiden ajattelun ja käyttää energiani (tai rippeet siitä) johonkin huomattavasti hyödyllisempään. Kai se on myös jotain tarvetta saada asiat järjestykseen ja kontrolliin. Sitten voisi vain seurara suunnitelmaa ja tavallaan olisi vapaa syömisen luomasta paineesta.

Aamulla herätessä ei ollut nälkä, mikä oli tavallaan ihan kiva tunne, mutta tavallaan myös pettymys. Jotenkin se nälkä vain on todiste siitä, että on syönyt tarpeeksi vähän. Kun kuitenkin lähdin koiran kanssa aamulenkille, niin kyllä se nälkäkin sieltä sitten aika äkkiä pomppasi esille, eli se siitä sitten ;) Aamupaino oli tänään 44,1 kg ja olen siihen tyytyväinen. Olenkin tässä miettinyt, että tavallaan voisin lisätä vähän tuota karkin määrää mun ruokavaliossa, koska paino on nyt siinä jamassa, ettei se kamalasti saisi tuosta tippua. Jostakin syystä se kuitenkin tuntuu vaikealle, koska minähän syön jo karkkia parina päivänä viikossa. Useampi kerta olisi tavallaan liian hyvää ollakseen totta. Toisaalta esim. lauantaina voisi syödä määrällisesti vähän enemmän, koska eilenkin karkit tuntuivat loppuvan ihan kesken kaiken. Toisaalta taas vaikeaa sanoa, onko tuostakaan mitään hyötyä, sillä tuskin niin paljon karkkia voisi ollakkaan, että niitä olisi minun mielestäni liikaa. Tai no joo, jouluna tuli tuollainen tunne vastaan, mutta silloin olinkin ahminut varmaan enemmän kuin ikinä.

Nyt on jotenkin todella vetämätön olo. Söin juuri, mutta eipä se nälkä siitä mihinkään lähtenyt :/ Koiran kanssa lenkkeily oli todella samanlaista kuin eilenkin, eli kiukutti oma jaksamattomuus ja halusin vain kotiin syömään. Nyt pitäisi rueta vähän siivoamaan ja silittämään verhoja, mutta pelottaa ihan, kun tiedän olevani niin kiukkuinen ihan vain siitä syystä, että jaksaisin tasan maata sohvalla telkkaria katsomassa, enkä mitään muuta. Moni varmaan ihmettelee, että miksi en yksinkertaisesti syö. Ongelma on kuitenkin se, että minähän syön, mutta se ei tunnu vievän nälkää yhtään mihinkään. Kai sitä sitten pitäisi vain syödä ENEMMÄN mutta se taas on vain liian ahdistavaa ja vaikeaa.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurttia, omena (334 kcal)

Välipala: Päärynä (40 kcal)

Ruoka: Tonnikala-katkarapu laatikkoa, omena (308 kcal)

Välipala: Porkkanoita, jogurttia (192 kcal)

Iltapala: Cottifrutti päärynä-vanilja, omena, päärynä (184 kcal)

Yhteensä: 1058 kcal