Onpas taas vierähtänyt aikaa viimeisimmästä postauksesta, en vain ole ehtinyt koneella istumaan (mikä nyt on ihan hyvä asia...) Syömisrintamalla on tapahtunut vähän yhtä sun toista, yritän nyt kirjoitella kuluneestä viikosta lyhyen kertauksen.

Perjantaina menin heti aamusta lääkäriin. Mitään käänteen tekevää siellä ei tapahtunut, sovittiin että jatketaan 10mg Cipralexilla ja mä sain tehtäväkseni pohdiskella sitä psykoterapiaan menoa. Kyllähän mä toisaalta sinne haluaisin, mutta nyt vain on niin hyvä olo, etten jaksaisi montaa kertaa viikossa märehtiä mun syömisongelmia. Aikaa sain mietiskellä lokakuun alkuun, jolloin näämme seuraavan kerran. Jonkin verran oli myös puhetta tavoitepainosta, mutta se oli jo liian pelottavaa. Varsinkin kun olin perjantai-aamuna tehnyt uuden henkilökohtaisen ennätyksen aamupainon ollessa 42,5 kg. Että näin.

Lauantaina aamupaino oli 42,7 kg. Olin hemmetin tyytyväinen itseeni (siis ihan ulkoisessa mielessä) ja aloitin karkkipäivän syömällä normaalin aamupalan päälle turkinpippureita, jotka V oli multa piilottanut. Hävettää, että oikein aktiivisesti etsin sen pussin, että pääsisin mässäämään. Töissä meni päivä ihan ok, tosin sielläkin nassutin jotain ilmaismaistiais -karkkeja, vaikka ne eivät edes olleet yhtään hyviä. Töistä suoraan meninkin sitten hakemaan parasta ystävääni juna-asemalta meille viikonlopun viettoon, oli kyllä todella kivaa! Syötiin heti alkuun oikein hyvä ruoka (soijapihvejä, maissintähkiä ja uunikasviksia) ja sitten käytiin kaupassa hakemassa vähän herkkuja. Itse ostin Candy Kingeja, mutta eiväthän ne mihinkään riittäneet, vaan piti jatkaa leivällä ja sitten vielä V:n karkeilla. Ja taas hävetti. Juteltiin kaverin kanssa aamuyöllä ja vielä ennen nukkumaan menoa mun piti vielä käydä napostelemassa keksejä, kun teki vain mieli syödä ja syödä ja syödä ja syödä....

Sunnuntai valkeni väsyneenä, mutta olisi olo voinut pahempikin olla. Maha oli itseasiassa ihan sekaisin koko viikonlopun (johtui ehkä menkoista?), joten ei ollut sellainen kamalan turvonnut olo. Että jatkoinpa sitten vain mässäämistä oikein vanhasta muistista. Kun vein kaverin takaisin juna-asemalle, mentiin vielä kotiin FilmTownin kautta, josta mukaan tarttui iso pussi karkkia. Illalla katsottiin vielä pari leffaa ja karkkien lisäksi täytin mahani popcornilla niin täyteen, että alkoi tulla jo huono olo ja oksettaa. Hyvin fiksua toimintaa, go me! Illalla oli siis hieman paska olo, mutta onneksi olin niin väsynyt, että nukahdin salamana, joten aikaa itsesäälissä rypemiseen ei juuri ollut.

Maanantaina en olisi vaan jaksanut lähteä töihin. Kummallista kyllä, maha toimi edelleen ja muutenkaan olo ei ollut sellainen rumaläskiällötyspaska. Eihän se mun maha mikään hurjan littana ollut, mutta ei sellainen potkupallokaan. Aika vähällä ahdistuksella siis pääsin, mistä annan kyllä suuret kiitokset sille, että maha tosiaan toimi (oli oikeastaan aika sekaisinkin) koko viikonlopun ajan, eikä vetänyt jumiin, kuten yleensä ahminnan seurauksena. Illalla olo olikin oikeastaan sitten jo normaali.

Tänään (siis keskiviikkona) kävin taas jo vaa`allakin ja aamupaino oli 43,3 kg. Osa minua voisi haukkua itseni lyttyyn, koska paino on noussut joo, mutta en jaksa just nyt olla siitä yhtään pahoillani. Tuo on kuitenkin sellainen paino, jossa pystyn olemaan ilman ahdistusta. Että ei pitäisi olla yhtään pahoillaan, koska viikonloppu kuitenkin meni niinkuin meni. Pahempaakin jälkeä olisi voinut tulla. Mutta ärsyttää, miksi piti taas mennä ahmimaan, ihan turhaa koko homma. Toisaalta kyllä ahmiminenkin on edes pikkuisen "parantunut" eli en syö enää ihan niin suuria määriä ja niin päättömästi kuin ennen. Sen takia viikonloppukaan ei oikeastaan mennyt syömisten takia piloille, koska mieli pysyi koko ajan ihan kelvollisena.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (274 kcal)

Lounas: 3 kiiviä, rasvaton viili (194 kcal)

Välipala: Omena (51 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena, kevyt vadelmajäätelö (247 kcal)

Välipala: 3 porkkanaa (84 kcal)

Iltapala: 3 kevyttä vadelmajäätelöä (192 kcal)

Yhteensä: 1042 kcal

Syömiset ovat olleet tuota niin samaa, NIIN SAMAA, taas useamman päivän putkeen, joten turha kai noita on edes tänne ylös kirjoitella. Kaloreita kertyi maanantaina 989 ja eilen 1053. Sitä vaan tulee laskettua, vaikka eihän sillä mitään väliä ole, kun kuitenkin syö joka päivän lähes samalla tavalla. Se vain on jokin tapa.

Kävin eilen hierojalla ja nyt paikat ovat niin kipeänä ja päätäkin on särkenyt melkoisen kiitettävästi :/ Jospa kuitenkin niskajumit aukesivat edes hieman ja jatkossa en olisi ihan niin kipeä jokaisen hierontasession jälkeen. Uusi aika on nimittäin jo varattu ensi viikolle. Tuohon särkyyn olen nyt syönyt ihan reippaalla otteella Paramax Rappia, eipähän ainakaan maha hajoa. Ja kyllä tuo tuntuu auttavankin. Sain siihen oikein lääkäriltä reseptin, niin ei tule kovin kalliiksikaan.