Aamupaino oli tänään 45,1 kg. Hittolainen, en ymmärrä miksi se nousee :/ Tai no siis tosi "nousee ja nousee" mutta ei laskekkaan yhtään mihinkään. Ihan tylsää. Tänäänkin maha jopa toimi, joten olin ihan varma, että paino olisi viimeinkin takaisin alle 45:n. Pelkään ihan älyttömästi, että olen mennyt säästöliekille. Toisaalta kuitenkin hoen itselleni, että kyllähän minä syön ja vielä useita kertoja päivässä, joten kyllä sen aineenvaihdunnan pitäisi pyöriä ihan ok. Tännehän usein yhdistelen vielä noita syömisiä niin, että esim. iltapalaan ympätyt asiat olen syönyt käytännössä pitkin iltaa, jopa neljän tunnin aikana. Siksi minusta tavallaan tuntuukin, että syön ihan koko ajan vähän jotakin. Mene ja tiedä. Sen toki ymmärrän, että kalorit ovat miinuksilla päivästä toiseen. Mutta vaikea tästä on lähteä syömisiä lisäämään, kun painoa haluaisi vain alaspäin. Voih.

Onneksi tänään alkaa jo viikonloppu, kun huomenna ei tarvitse mennä kouluun :) Aion nukkua niin pitkään ja olla tekemättä oikein mitään pitkästä aikaa. Jospa se painokin siitä sitten tipahtaa ja mahakin on reistailematta. Tänään pitäisi vielä vähän aikaa jaksaa täällä koululla, jonka jälkeen V on toivon mukaan tehnyt ruuan jo valmiiksi kotona, että pääsen heti kotiin tultuani syömään. Aika kova nälkä tässä jo onkin, vaikka eväitä olenkin juuri mussuttanut. Sitten vain koiran kanssa reippaalle lenkillä ja illaksi katsomaan Lostia kera vanilja-fudgejen. Ihanaa!

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (260 kcal)

Eväät: 3 porkkanaa, Bona persikka-passion, omena, 2 mandariinia (246 kcal)

Ruoka: Tonnikalakastiketta + kurkkua (200 kcal)

Iltapala: 9 kpl vanilja-fudgeja (600 kcal???)

Yhteensä: 1306 kcal

Huomaan, että mun kalorienlasku on vain pahentunut. Tänäänkin käytin aamulla ihan hurjasti aikaa siihen, kun punnailin mun eväitä keittiövaa`alla ja näpyttelin taskulaskimeen syömiäni määriä. Lisäksi en uskalla syödä juuri mitään, jonka tarkkaa kalorimäärää en tiedä tai en voi sitä mistään laskea. Se on aika pelottavaa. Mitkään arviot eivät enää riitä, vaan tarvitsen tarkkoja määriä, tarkkoja lukuja sekä tarkat ravintosisällöt. Nytkin ahdistaa, kun en tiedä noiden fudgejen tarkkaa kcal määrää. Arvioin sen aina johonkin 600:aan, mutta haluaisin tietää, onko se ylä- vai alakantissa. Taas sitä voi vain miettiä, että milloin ihmeessä jostakin näin normaalista asiasta tuli näin vaikeaa...

Edit: Mulla oli illalla niin kova nälkä, että oli pakko syödä jotakin. Otin puuroa, mutta ei se oikein edes heikotusta poistanut :/ Ärsyttää, kun pitää olla tällainen epäonnistuja. Miksi en pysty olemaan syömättä, miksi nälkä tuntuu niin kamalalle? Tuskin se 115 kcal mun painoa mitenkään päälaelleen kääntää, mutta kun kerran tänään syön noita karkkejakin, niin kyllä mun vaan kuuluisi syödä sitten muuten vähemmän. Superärsytys. Huomenna painan kuitenkin taas enemmän kuin tänään... En jaksa. Ja silti haluaisi vielä nauttia noista karkeista täysin siemauksin.

Päivän kcal määrä on siis yhteensä 1421 kcal