Paleltaa, paleltaa ja vielä kerran paleltaa! Töissä sain kokoajan vilunväristyksiä ja nyt istun kotona vuorautuneena vaatteisiin ja olen silti ihan jäässä. Miten voi ihmisellä ollakkaan näin kylmä? Kyllä se varmaan asunnostakin johtuu (ikkunat vetävät ihan tajuttomasti) mutta ei V nyt kovin tuskaiselta ole vaikuttanut. Että kai tällä mun ravitsemustilallakin + väsymyksellä on osuutta asiaan. Jotenkin vain tuntuu niin vaikealta koko elämä, kun ei mitenkään saa tätä vilua katoamaan. Vaikka olen talvi-ihminen henkeen ja vereen, niin nyt kyllä  voin melkein sanoa odottavani kesää... Tai ainakin pakkasen laskemista alle -30:n asteen.

Ollaan tässä tekemässä lähtöä ruokakauppaan, mutta jotenkin jopa se tuntuu ylivoimaiselta. Kivaahan sen musta pitäisi olla, mutta just nyt haluaisin vain kuumaan suihkuun. Onneksi sentään on auto, vaikka kylmähän sitä sielläkin on. Onneksi tänään on minikarkkipäivä, joten saan taas fudgeja illaksi :) Se jaksaa sentään piristää. Tarkoitus olisi myös ostaa ruuat koko viikonlopuksi eli myös lauantai-illan karkit. Taidan olla aika urautunut, kun eiköhän mukaan tartu taas kerran se vakkaripussi Candy Kingejä. Mut minkä mä sille voin, että ne on niin hyviä ;) Olen jotenkin ihan tajuttoman arka maistamaan mitään uutta, koska karkkipäivään kohdistuu sen verran suuret odotukset, etten voi sallia pettymystä. Sen takia ei viitsi ostaa mitään uutta ja erilaista, vaan turvautuu siihen vanhaan ja tuttuun, joka nyt ainakin toimii.

Tänään olen syönyt jotenkin melko vähän, mutta olo on silti oikein mainio. Maha nyt turvottelee ja kipuilee, mutta sille ei nyt oikein mitään voi. Pitää vain odottaa, että pääsisin yli näistä menkoista ja sitten olisi taas reilu 6 viikkoa seuraaviin. Töihin otin evääksi puurotarpeet ja puuro onnistui oikein ihanasta. Oli kyllä melko työläs juttu kaikin puolin (mustikat mm. vuotivat pakasterasiasta, onneksi olivat vielä pussissa!) joten ei ehkä ihan jatkossa viitsisi tuollaisia eväitä töihin kuljetella. Tänä iltana olisikin sitten tarkoitus tehdä jotain ihan "kunnon ruokaa" jota voisin sitten ottaa töihin mukaan ja lämmittää kätevästi mikrossa. Pitää nyt katsoa, mitä kaupasta tarttuu mukaan.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), omena, porkkana (286 kcal)

Ruoka: Kaura-ruis puuroa + mustikoita (132 kcal)

Välipala: Bona päärynä-mango, porkkana, kurkkua (94 kcal)

Välipala: Jogurttia, 2 porkkanaa, kurkkua (166 kcal)

Iltapala: 9 kpl vaniljafudgeja (~600 kcal)

Yhteensä: 1278 kcal