Mieliala on pysytellyt lähiaikoina todella tasaisena. Samoin paino, aika reippaasta viikonloppusyömisestä huolimatta. Lauantaina kävin taas vaa`alla ja painoa oli mittarissa 43,3 kg eli toisin sanoen viime viikonlopun mökkireissulla (ja 3 päivän taukoamattomalla herkuttelulla) ei ollut minkäänlaista vaikutusta siihen. Loistavaa! Nytkin söin viikonloppuna aika paljon, ihan kohtuuksissa pysyin kuitenkin, mikä on tietenkin hyvä asia. Lauantaina söin taas pitkästä aikaa kalapuikkoja, olivat namia :) Jätskiä meni taas melkoisesti, mutta tuskin nyt sillä itseäni hengiltä saan. Karkkia (Candy Kingejä) meni taas sekä lauantai- että sunnuntai-iltana ihan hyvän kokoinen pussi, mutta tosiaan miksen niitä karkkeja söisi, jos en niistä kerran mihinkään suuntaan leviä?

Perjantaina kävin työlääkärissä. Taas jotain läpinää mun syömisestä, muuten oikeastaan aika turha käynti, sillä hän vain kirjoitti työnantajalleni todistuksen siitä, että olen työkelpoinen. Ilmeisesti ihan vakkari juttu, kun aloittaa työt. Oli onneksi jotain ihan mielenkiintoistakin, nimittäin torstain verikokeen tulokset. Kokonaiskolesteroli oli yllättäen koholla, eli 5.5, mutta vain sen takia, että HDL:ää oli oli koko kolesterolista lähes puolet eli 2.65. LDL oli 2.3 ja triglyseridit 1.76. Lääkärin mukaan oikein tyypillinen kasvissyöjän profiili. Minä tietenkin heti väittämään, että enhän minä mikään kasvissyöjä ole, mutta kun nyt tarkemmin miettii, niin ihan luvattoman vähänhän minä lihaa käytän.

Muut arvot olivatkin sitten ihan ok. Hemoglobiini 135, paastosokeri 4.9 ja tyreotropiini 0.705. Kalsium oli myös viitearvoissaan (2.42), joka ei sinällään ole mikään ihme, koska kalkki-D -ravintolisää syön ihan säännöllisesti. Elektrolyytin olivat ok, Kalium 4.7 (viitearvot 3.3 -4.9) ja Natrium 138 (viitearvot 137-144). Hyvä, hyvä. Ilmesesti nuo elektrolyytit olisivatkin lähinnä silloin sekaisin, jos oksentelisi. Ja sitähän minä en onneksi harrasta. Muuten verisoluissa ei ollut mitään normaalista poikkeavaa.

Suhteellisen terve siis labra-arvojen perusteella olen. Tosin johtunee siitä, että vaikka vähän alipainoinen olenkin, niin kuitenkin syön. Että vaikka niitä hedelmiä sitten, niin syön kuitenkin. Ja nythän on syöminen lähtenyt edes vähän vielä tervehtymään ja sen kyllä huomaa olessakin. Esimerkiksi koiran kanssa lenkillä jaksaa ihan eri lailla ja harvoin enää tulee mitään suurempia heikotuksia.