Edelleen hyvä olo jatkuu :) Olen yrittänyt noudattaa starttia ja ihan kohtalaisesti olenkin siinä onnistunut. Välillä tuntuu, että voisin syödä vähän enemmänkin (tai lähinnä vähän energiapitoisempia juttuja), mutta ainakin olen nyt menossa oikeaan suuntaan. Hiljaa hyvä tuleee? Joinakin päivinä pää huutaa LAIDUTALAIHDUTALAIHDUTA, mutta esimerkiksi tänään on tuntunut ihan kohtalaisen siedettävältä. Kyllä jotkin housut on vähän pinkeät, mutta yritän olla ajattelematta sitä liikaa. Jokatapauksessa on helvetin ihanaa, kun ei enää tarvitse laskea kaloreita. Se on tässä varmasti yks asia, mikä vähentää ahdistusta.

Huomenna lähdetään porukoille viikonlopuksi. On äitienpäiväkin sunnuntaina. Ahmiminen pelottaa vähän, mutta ei niin paljon, kuin joskus aikaisemmin. Olen aika varma tällä kertaa, että hoidan reissun ihan kunnialla ja nautin olostani ilman ahmimismorkkista ja turvonnutta mahaa. Startin tarkat listat aion ottaa mukaan, tukeudun tiukoissa tilanteissa sit siihen.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa, rasvatonta mustikkajogurttia, omena

Lounas: Tomaattikeittoa, 2 ruispalaa + paprika-chili -levitettä, leikkelettä, paprikaa ja salaattia

Välipala: Rasvaton makuviili, appelsiini

Välipala: Omena

Päivällinen: 2 soija-papupihviä, herneitä, 3 hapankorppua + chili-paprika -levitettä ja leikkelettä, rasvatonta banaanijogurttia, kevyt vadelmajäätelö

Iltapala: 4 hapankorppua + chili-paprika -levitettä ja leikkelettä, sorbettipikari, porkkanoita

Olen nähnyt öisin taas todella ahdistavia painajaisia. Välillä ne liittyvät syömiseen, mutta eivät kuitenkaan aina välttämättä. Muistan, kun Cipralex aloitettiin, niin näin kans ihan kamalasti painajaisia ja todella pahoja sellaisia. Nyt ne ovat kuitenkin olleet pitkään poissa (olin itseasiassa jo unohtanut koko jutun), joten uskoisin noiden painajaisten liittyvän juuri annostuksen nostoon.