Eilen illalla oli jotenkin todella läski olo, joten vähän epäilin, uskaltaisinko vielä tänään vaa`alle astua. Aamulla kuitenkin maha toimi normaalisti ja olo oli muutenkin ihan ok, joten uteliaisuus voitti, jälleen kerran. Suureksi helpotuksekseni aamupaino oli 44,2 kg eli en ollut paisunut viikon aikana muodottomaksi, vaikka sitä moneen kertaan tuli pelättyäkin. Taas kerran todiste siitä, että näen itseni peilistä todella vääristyneenä. Toisaalta oman kropan "tunto" katoaa aika helposti senkin takia, että nyt ei ole juuri tullut pidettyä "hyviä vaatteita" eli farkkuja yms. vaan lähinnä olen ollut työvaatteissa, ulkoiluvaatteissa taikka sitten ihan koti/oleskelu -vaatteissa. Farkuista kun HETI huomaa, jos jotakin muutosta on tapahtanut suuntaan tai toiseen. Kotivaatteisiin varmasti mahtuisin, vaikka painoa vähän lisää olisi tullutkin.

Eipä tänään kai muuta kerrottavaa. Koko päivä hurahti taas töissä ja illalla käytiin ruokakaupassa, niinkuin maanantaisin on meillä tapana. Tarkoitus olisi tässä tsemppaantua kokeilemaan erilaisia ruokia, sillä haluaisin ihan oikeasti osata tehdä ruokaa. Silloin omienkin syömisten suunnitelu olisi helpompaa, kun voisi kokata juuri sellaista ruokaa, kuin itse haluaisi.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), omena, päärynä (302 kcal)

Lounas: Kasvis-herkkusieni-katkarapu -laatikkoa (243 kcal)

Välipala: Päärynä (48 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruis -puuroa + vadelmia, omena (191 kcal)

Iltapala: 200g toffee-kevyt jäätelöä, omena (305 kcal)

Yhteensä: 1089 kcal

Tajusin juuri, että 200g jäätelöä on määrältään aika paljon, mutta kaloreissa ei niin älyttömästi. Ainakaan silloin, kun kyseessä on tuollainen sokeriton kevyt -versio. Nautiskelin todella paljon, ai että oli hyvää :) Onnistuin tänään pitämään porkkanattoman päivän, vaikka tosiaan tulikin todettua, että mitään A-vitamiini -myrkytystä en ole vaarassa saada. Mutta on se varmaan silti ihan hyvä, ettei niitä porkkanoita ihan joka päivä vedä. Huomenna sitten taas. Menkat ovat nyt sitten ilmeisesti loppu, ihanaa ihanaa ihanaa! Kyllä ne taas tuntuivatkin kestäneen pienen ikuisuuden.