Eilen ei (onneksi) mennyt ahmimiseksi, vaikka lähellä olikin. Söin mä sitä karkkia kyllä aika paljon, mutta kaipa mä olin sen ansainnutkin ihan. Tärkeintä tosiaan oli, etten jatkanut siitä sitten enää leipään, muroihin ja sen sellaiseen. Aamullakin oli ihan ok olo, vaikka taaskin masensi niin pirusti. Eipä siihen taaskaan mitään suurempaa syytä ollut, kunhan vain oli sellainen itkuinen ja alavireinen olo. Olisin antanut melkein mitä vain, että olisin saanut jäädä peiton alle piiloon.

Töissä olo oli mitä oli. Täytyy vain kitkuttaa tunti tunnilta eteenpäin ja se on raskasta. Vitsi en jaksaisi tätä elämää just nyt. Ruokakaupassakin alkoi oikein kiukuttamaan ja ärsyttämään, kun tämä syöminen on niin helvetin vaikeaa. Tuli ihan sellainen olo, että en jos vain ottaisi esim. normaalirasvaisia tuotteita ja katsoisin mitä tapahtuu. Leviäisinkö hetkessä muodottomaksi vai tapahtuisiko painossa sittenkään yhtään minkäänlaista muutosta. Ihan kiva ajatushan tuo oli, mutta kun ei uskalla, niin ei uskalla :/ Vielä kaikki on vain  liian pelottavaa. Kaiken lisäksi meinasin hajota miettiessäni huomiselle ruokaa, sillä jääkaapissa olisi herkkusieniä, jotka pitäisi syödä pois. Vatvoin ja vatvoin vaikka mitä ruokia, mutta kaikissa oli joko a) liikaa kaloreita, b) liian vähän syötävää, c) niin montaa eri ainesta, että kalorien laskeminen olisi liian työlästä tai d) sellaisia aineksi, joiden ravintosisällön laskeminen olisi liian vaikeaa. Hohhoijaa. Pelastukseni oli kuitenkin Polarin 5% juusto, joka oli yllättävän kevyttä ja saan huomenna varmasti sen avulla todella hyvää ruokaa :) En mä edes tiennyt, että noin kevyitä juustoja on olemassa. Luulisi mun tietävän ehkä joo, mutta juustot ovat olleet melkoisen pannassa jo pidemmän aikaa, joten ei niihin ole silleen edes tutustunut.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena (202 kcal)

Lounas: Pikapuuro, rasvaton viili (215 kcal)

Välipala: 3 luumua (80 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena, 2 porkkanaa (255 kcal)

Välipala: 2 ruispalaa (kinkkua, salaattia) (151 kcal)

Iltapala: Kirsikkatomaatteja, kevyt vadelmajäätelö (124 kcal)

Yhteensä: 1027 kcal

Tajusin tänään syötyäni puuroa, omenaa ja porkkanoita ennen kauppaan lähtöä, että ei tämä maha juuri nyt näytä sen paremmalle, kuin eilenkään. Ihan yhtä pullea se oli. Hassua sinällään, että nyt ei ahdistanut yhtään niin paljon oma ulkonäkö kuin eilen, koska siellä mahassa oli puuroa ja vihanneksi karkin ja leivän sijaan. Että niin henkistä niin henkistä tämä ahdistus on. Ihan kuin joku muka "näkisi" mahastani, mitä sinne on syöty. Tai ihan kuin ketään edes kiinnostaisi.

Edelleen kamala ikävä äitiä. Kun ajattelenkin äitiä ja esimerkiksi joulua (jep, olen ehkä pahin jouluhöperö tässä maassa) perheen kanssa, niin meinaan alkaa itkemään. Niin ei minua. Samoin kuunnellessani tänään sitä uutta Nightwishin biisiä, niin itkin ihan järkyttävän paljon, eikä siitä meinannut tulla loppua, joten piti ihan oikeasti lopettaa kuunteleminen. Pliis. Tuntui kyllä jotenkin puhdistavalle se itkeminen.

Huomenna lääkäriin kesken työpäivän ja se jännittää todella paljon. Itkisin varmaan sielläkin, mutta tosiaan pitää kiiruhtaa sieltä vielä töihinkin, joten täytyy vain kovasti pitää itsensä kasassa ja kuitenkin yrittää antaa itsestään mahdollisimman paljon lääkärille, koska hän ei kuitenkaan ole minua aikaisemmin tavannut. Haastava juttu. Mutta voi että olenkin helpottunut siitä, että apua on tulossa.