Vaaka näytti tänään 46,8 -siinä se siis nyt pyörii, hyvä juttu. Olo on kaikin puolin hyvä, maha on toiminut koko viikon säännöllisesti (heti heräämisen jälkeen) mikä on minulle aivan ihmeellistä! Voiko jonkun maha toimia aina näin, tällaistako tämä normaalisti on? Mulla tosiaan maha reagoi kaikkeen ummetuksella, joten säännöllinen mahan toiminta tuntuu aivan taivaalliselta. Voikun se jatkuisikin tällaisena!

Söin tänään koulussa, eikä se ahdistanut yhtään :) Johtui varmaa siitä, että ruoka oli hyvää ja sen ravintosisältö ei säikäyttänyt minua millään tasolla. Söin myös juuri sopivasti, nälkä lähti, mutta liikaa en missään nimessä. Koko päivän onkin sitten ollut hyvä olla. Mietiskelin tässä, olinko eilen niin huonolla tuulella sen takia, että kouluruokailun ahdistus oli niin suuri ja en vain voinut olla ajattelematta sitä, että söin liikaa?

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (levitettä + kinkkua), jogurtti, kaakao (422 kcal)

Ruoka: 5 kasviskrokettia, peruna, salaattia (224 kcal)

Välipala: All bran plus -muroja + rasvatonta maitoa (150 kcal)

Iltapala: Omena, 4 mandariinia, mansikkakeittoa (250 kcal)

+pari karkkia V:ltä pöllin illalla ;)

Yhteensä: 1046 kcal

Huh huh, tuntuupa vähältä! Pitäisi syödä kyllä enemmän, ihan oikeasti! Ei vain esimerkiksi nyt ole nälkä... Äiti kyllä kävi äsken ja toi kaupasta meille kaikkea hyvää (ei siis herkkuja, vaan ihan leipää, jogurttia ja sen sellaista) ja niitä tekisi kyllä mieli syödä niin paljon! Tiedän kyllä, että jos nyt rupean jotain leipää ottamaan, niin se on sitten menoa se. Pitää nyt vielä tarkastella oloa, jos ihan oikeasti tulee nälkä, niin pakko ottaa jotain. Nuo kalorit on kyllä ihan liian alhaalla, tuhma minä!