Olen niin tyytyväinen itseeni juuri nyt! On lauantai, en ole laskenut syömisiäni, mutta en ole ahminutkaan. Pystyin ottamaan jäätelöäkin vain yhden annoksen ja se riitti. Loppu jäi odottamaan pakkaseen. Hassua, ettei oikeastaan tee edes mieli ahmia. Ei yhtään. Miksi tämä nyt taas on näin helppoa?

Aamusta oltiin kaupungilla shoppailemassa ja nyt illasta käytiin tekemässä koiran kanssa kahden tunnin metsälenkki. Siitäkin olen ylpeä. Ihan eritavalla sitä jaksaakin lenkkeillä, kun on syönyt hyvin. Juuri tuo jaksaminen onkin yksi niitä suurimpia syitä, miksi haluaisin alkaa syödä paremmin.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena, trio kevytjäätelöä

Välipala: Toffeeneliö, Menthos sugarfree -karkkirasia

Lounas: 2 lautasellista tomaattikeittoa, 2 omenaa

Päivällinen: Päärynä, omena

Iltapala: Candy Kingejä

Tänään oli taas kauppapäivä, ja löysin sieltä taas vähän sellaisia ruokia, joita en ole aikaisemmin juuri turvaruokina pitänyt. Ensinnäkin ostin näkkileipää, johon on hapankorpun kautta tullut ihan mieletön himo lähiaikoina. Päälle suunnittelin kurkkua, kalkkunaleikkelettä ja aamupalajuustoa, nam. Lisäksi ostin riisikakkuja, ne on aina ollut mun herkkua. Siinä ehkä syy, miksi niitä ei ole kaapista aikaisemmin juuri löytynytkään... Nyt ois kuitenkin aloittaa myös niiden kohtuukäyttö.

Eilen piti päivitellä, mutta unohtui ihan. Sain nimittäin korvatulehduksen(!) ja eilen pääsin onneksi aika pikaseen lääkäriin ja antibioottireseptin kouraan. Eli vapaapäivänäkin pääsin sitten vierailemaan töissä ;) Noh, nyt ollaan tabletteja napsittu ja korva tuntuu jo paremmalle. Taas näitä äärettömän häpeällisiä asioita myöntää, mutta toivon tuon kuurin sotkevan vatsani, sillä olen tosiaan taas ilman Movicolia ja maha on aavistuksen jumissa.