Noh, loppuihan se hyvä mieli, kauanhan tuota kestikin... Eli aamulla heräsin kellon piippaukseen järkyttävän väsyneenä ja mahakaan ei tietenkään toiminut, joten en päässyt vaa`alle, josta tietenkin päättelin lihoneeni automaattisesti tuhat kiloa jne. Kaiken lisäksi olen nyt sitten virallisesti turvonnut, sillä alavatsa näyttää järkyttävän pyöreältä ja muutenkin on jotenkin tuhti olo. Vai pitäisikö sittenkin sanoa epävirallisesti, koska en tiedä painoani? Noh, anyway huomenna alkaa pilleritauko ja menkat ovat käynnissä edelleen. Kai se oli odotettavissakin, mutta toivoin niin kovasti, että tällä kertaa olisi välttänyt tuon pallomaha -vaiheen. Kaiken kukkuraksi mieli on ollut maassa oikeastaan koko päivän ja varsinkin töissä oli sellainen itkuinen ja ahdistunut olo. Jotenkin vain aloin pyöritellä asioita päässäni ja pian kaikki tuntui kaatuvan päälle, ahdistavan ja stressaavan. Ei kivaa. Miksi nämä viikkojen alut ovat nykyään niin vaikeita?

Syöminen on (kai) ollut tänään ihan ok, tai noh lähinnä samaa rataa, kuin ennenkin. Töihin en jaksanut tehdä mitään kunnon ruokaa, mutta jaksoin silti päivän yllättävänkin hyvin. Illalla otin nyt sitten jätskiä, niinkuin aina maanatai-iltaisin on nyt lähiaikoina ollut tapana. Jotenkin syöminen on tänään ollut hyvin mitäänsanomatonta. Toisaalta haluaisin syödä, toisaalta se on vain välttämätön paha. Ainakin töissä, jossa taas kommentoitiin mun Bonaa. Lisäksi mun painoa kysyttiin yhteen juttuun liittyen, ja sitten heti perään kauhisteltiin, vaikka ilmoitinkin sen ihan tarkoituksella vähän yläkanttiin. Surullisinta oli vielä se, että salaisesti nautiskelin koko jutusta.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää, jogurttia (309 kcal)

Lounas: All Bran plus -muroja + rasvatonta maitoa, omena (244 kcal)

Välipala: Appelsiini, Bona päärynä-mango (118 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, 2 porkkanaa (161 kcal)

Iltapala: Toffee kevyt -jäätelöä (240 kcal)

Yhteensä: 1072 kcal

Lyötiin nyt sitten tänään lukkoon se mökkireissu. Onhan siihen vielä n. kuukausi aikaa, mutta voi että se voikaan yhtä aikaa ahdistaa ja toisaalta houkuttaa. Jo tänään kaupassa katselin maitosuklaa -levitettä ja ajattelin, että tuota pääsee sitten vetelemään vaalean leivän päälle, kun mökkireissulla ollaan ja herkutellaan. Sairasta. Haluaisin jo nyt alkaa kitukuurille, jotta mökkireissulla olisi "varaa" lihoa, vaikka eihän mulla oikeasti omasta mielestäni koskaan olisi. Ja toisaalta, kitukuureista ei ole oikeasti mitään muuta, kuin haittaa. Ja miksi edelleen pitää märehtiä asioita, jotka eivät ole vielä ajankohtaisia? Ihan kuin oikein haluaisi masentaa itsensä :(