Aamupaino oli 45,9. Huh, en voi oikein edes tajuta tuota lukua. Se on niin vähän, en oikeasti muista milloin olisi viimeksi painanut noin vähän, joskus kuutisen vuotta sitten? Maha on edelleen sekaisin ja koiran kanssa aamulla kisoihin lähteminen ei yhtään helpottanut asiaa, sillä jännitin ihan hirveästi! Kisat menivät kuitenkin ihan nappiin, joten tuollaiset onnistumiset helpottavat aina myös syömisiä.

Minähän lupasin pitää karkkipäivän, jos painan la aamuna alle 46. Aamulla vielä mietin, että pidän karkkipäivän vain sillä ehdolla, että kisat menevät koiran kanssa hyvin. Nyt minulla ei siis ole enää mitään mahdollisuuksia olla pitämättä karkkipäivää ;) Kävin ostamassa Candy Kingejä n. 250 g, aika iso pussi siis minun mittapuullani. Mutta nyt aion nautiskella, ihan oikeasti. Alitajunnasta puskee kokoajan sellaisia syyllistäviä ajatuksia tyyliin "juuri kun painat tarpeeksi vähän, niin menet pilaaman kaiken" yms. mutta en anna niiden häiritä. MINÄ ANSAITSEN NÄMÄ KARKIT. MINULLA ON OIKEUS HERKUTELLA. Että näin. Toivon sydämeni pohjasta, ettei karkkien syöminen johda ahmimiseen. Tosin aika hyvä olo on tuonkin asian suhteen, sillä syödään V:n kanssa yhdessä ja hän kyllä varmasti estää ahmimiseni, jos oma kontrollini ei pelaa. Toisaalta taas pohjalla on luottamus omaankin arviointikykyyn, joten toivon mukaan mukava ilta tulossa :)

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä) (270 kcal)

Eväät: Porkkanaa, kurkkua, omena, persikka-bona (200 kcal)

Ruoka: Kasvispataa (100 kcal???)

Iltapala: 250 g Candy Kingejä (900 kcal???)

Yhteensä: 1470 kcal

Karkkien energiasisältöä on kyllä erittäin vaikeaa arvioida, sillä mukana on aika paljon suklaata yms. energiapitoista. Eli luultavasti päivänkin kalorimäärä on suurempi kuin 1470. Mutta en aio nyt stressata, nautiskelen :)