Menkat pauhaavat nyt täydellä teholla. Olo on hieman alavireinen ja pöhöttynyt juuri niiden takia, mutta muuten olo on oikein hyvä. Ulkona on todella kylmä, joten nyt on ihana käpertyä illaksi peiton alle sohvalle, kun olen kaikki päivän askareet hoitanut. Koirankin kanssa lenkkeiltiin oikein hyvä lenkki tuolla pakkasessa ja vaikka lähteminen oli vaikeaa, oli ulkona kivaa olla toppautuneena.

Aamulla painoin 47,5. Luulen, että menkoilla on aika suuri osuus tuohon, saa nyt nähdä, mihin tämä paino tästä lähtee kallistumaan. En kuitenkaan tunne oloani mitenkään kamalaksi, vaan peilistä näytän ihan kivalle. Menisi nyt vaan nämä menkat ohi, niin näkisi sen mun normaalin painon -nyt kun ollut tässä se mökkiviikonloppu ja sitten vielä menkatkin siihen päälle.

Kävin tänään YTHS:llä varaamassa hammaslääkäri -aikaa, ja mielessä pyöri kyllä myös tämä syömisongelma ja mahdollinen terapiaan meno. En kuitenkaan saanut siinä sanaa suustani. Jotenkin pelkään, että en ole vielä tarpeeksi sairas, että mitään terapiaa saisin. Pelkään, että mut vaan nauretaan sieltä ulos. Vaikka sainhan silloinkin apua, kun olin suurinpiirtein lihavimmillani -en siis todellakaan mikään anorektinen syömishäiriöinen. Pitää nyt vielä miettiä, apu ei olisi kyllä pahasta.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti, kaakao (413 kcal)

Ruoka: Peruna + tonnikalakastiketta, kurkkua (250 kcal??? Erittäin vaikea arvioida)

Välipala(t): 3 satsumaa, omena, päärynä (233 kcal)

Iltapala: Valkosipuli -dippiä + kurkkua, paprikaa, porkkanaa (327 kcal)

Yhteensä: 1223 kcal

Liioittelin kyllä noita ruokamääriä aikalailla (kuten yleensäkin) mutta parempi niin -ei ainakaan ole sellainen olo, että tarvitsisi mietiskellä, söinkö sittenkin enemmän kuin kirjoitin. Seliseli mutta ihan oikeasti teen niin! En esim. luultavasti syö tuota dippiä kokonaan, mutta se piti silti merkitä kokonaan syödyksi. Hmph.

Päähän koskee älyttömästi, sekin johtuu noista menkoista :/ Tai pillereiden aiheuttamasta hormonivajeesta oikeammin. Ihan sama, koskee kumminkin.

Ps. Ostin tänään apteekista Calsium/D-vitamiini -lisää. Varmaan sellaista tarvitsen, joten hyvä kun sain nyt viimeinkin ostettua.