Jee, lauantai jo iltaan päin kääntymässä ja en ole ahminut :) Sen sijaan olen syönyt hyvin ja kohta aletaan kattoo leffaa ja herkuttelemaan karkeilla. Tällä  hetkellä usko on kova myös siihen, etten leffankaan jälkeen ala rohmuta kaappeja tyhjäksi, koska ei vain ole yhtään sellainen olo. Pitää ehkä vielä pyytää V:tä vaikka käskemaan mut sänkyyn, jos alan jutella siihen malliin, että vielä tekisi mieli vähän leipää... Harvoin kun sitä leipää sitten tulee vähän otettua.

Äsken värjättiin hiukset, mikä nyt aina nostaa fiilistä sata kertaa paremmaksi. Inhoan niin juurikasvua, kun hiukset on värjätty, niin näytän jokatapauksessa paremmalle, vaikka muuten olo olisi mikä. Muutenkin on ollut hyvä olo, mikä varmasti johtuu siitä, että olen pitkästä aikaa taas syönyt proteiinipitoisempaa lämmintä ruokaa. Ei palella eikä heikota, mahakaan ei huuda tyhjyyttään. Tavallaan se tuntuu hyvälle, mutta silti jotenkin niin väärälle. Rakastan liikaa sitä tunnetta, kun maha on tyhjä. Tänäänkin aamulla tuntui niin hyvälle, kun V silitteli mun mahaa. Musta tuntui siltä, että ansaitsin sen, koska olin niin laiha ja kaunis.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena

Lounas: Trio kevytjäätelöä

Välipala: 2 karkkia, päärynä

Päivällinen: Porsaan filepihvi, 2 soijapihviä, uunikasviksia (lanttua, sipulia, valkosipulia, kesäkurpitsaa, paprikaa)

Välipala: Omena

Iltapala: Pussillinen Candy Kingejä

Paikat on ihan kipeinä siitä eilisestä ratsastamisesta. Erityisesti vatsalihakset ja takapuoli. Kyllä sitä vaan huomaan, ettei ole aikoihin hevosen selässä ollut. Mutta ihanaa, kun tuotakin harrastusta saan heräteltyä henkiin, saan vähän lisää liikuntaa ja tosiaan muuta tekemistä, kuin kaloreiden laskeminen. Vaikka aika paljon olenkin saavuttanut sitten alkukesän, pakko myöntää.