Tänään on ollut NIIN hyvä fiilis :) Kun aamulla katsoin peiliin, maha ei ollut enää pallo, vaan ihan normaali. Samoin maha myös toimi heti aamulla, joten uskaltauduin vaa`alle. Olin niin onnellinen tuloksesta; 47,2 kg! Hirveällä massyttely -viikonlopulla ei siis käytännössä ollut mitään vaikutusta mun painoon, ei tässä voi kuin olla onnellinen. Toisaalta taas ei voi kuin ihmetellä, miksi taas sunnuntaina piti itkustaa ja luulla, että olen lihonut maailman eniten, vaikka järkikin sanoo, että noin lyhyessä ajassa ei voi käytännössä lihoa juuri ollenkaan. Mutta juuri sillä hetkellä, kun maha on täynnä ruokaa ja maha ei toimi, tunne lihomisesta on niin aito, ettei järjellä ole siinä sanan valtaa ollenkaan.

Älytömän hyvä olo siis kaikin puolin. Siitäkin huolimatta, että menkat alkoivat ja maha on kipeä. Voinhan nyt toki olla vähän turvoksissa juuri noiden menkkojen takia, mutta se ei tunnu miltään, koska mahassa olo on niin taivaallinen :) Siis mahassa mahassa, kohtulihas kyllä supistelee ja aiheuttaa kipuja koko ajan...

Tänään on myös mun pikkukarkkipäivä, eli Lostin aikaan saan herkutella Fudgeilla. Kyllä mun niitä mieli tekeekin.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti, kaakao (413 kcal)

Ruoka: Peruna + tonnikalakastiketta (200 kcal??? Erittäin vaikea arvioida)

Välipala: 4 satsumaa (98 kcal)

Iltapala: Omena, fudgeja 9 kpl (480 kcal?)

Yhteensä: 1191 kcal

En todellakaan osaa sanoa, ovatko nuo määrät edes suurinpiirtein oikeita, mutta eiköhän tuo edes suuntaa anna. Tuohon tonnikalakastikkeeseen tuli tonnikalaa, sipulia, yrtti-tomaattimurskaa ja ruokakermaa (5%), oli muuten tosi namia :) Pitää tehdä joskus uudestaankin.