Niin plööts olo. Aamulla olo tuntui tosi hyvältä ja peilistäkin olin oikein simpsakan näköinen. Pitkänaikaa sitten pohdin, että mennäkö vaa`alle vai ei, mutta uteliaisuus kuitenkin voitti ja oli ihan pakko käydä tsekkaamassa paino. Ei olisi kyllä pitänyt; aamupaino oli nimittäin 44,5 kg. Olen järkyttynyt. Kerrankin olin viikonlopun ahmimatta ja tässä kiitos siitä. Leviän vaan ja joulu on tulossa, inhotan itseäni. Menkkojen pitäisi kyllä alkaa tässä lähipäivinä, mutta voiko tuo nyt niistäkään johtua, koska en ole yhtään turvoksissa.

Töissä päivä meni kyllä ihan jees, mutta koko ajan painoi takaraivossa tuo painoasia. Niin pitkään pääsin ylisyödyistä viikonlopuista kuin koira veräjästä, mutta nyt paino on sitten päättänyt pompsahtaa. Miks miks miks just ennen joulua? Kun jouluna mun piti olla laiha ja ihana. Tuntuu, et syömiset on just nyt ihan perseellään, syön käytännössä vain puuroa, kasviksia ja hedelmiä, kun jätin leivänkin (päällisineen) aamupalasta pois ja maitotuotteitakaan en juuri käytä. Tosi perseestä. Mun proteiinien saanti on varmaan niin olematon, että pitäs ehkä yrittää alkaa tsemppaamaan? Tänään sainkin edes vähän jotain eläinkunnan tuotetta alas (katkarapuja), mutta tuskin ne nyt yksistään hommaa pelastaa :/ Haluaisin kyllä syödä, mutta ensi pitäisi saada tämä paino alas. Niinpä niin.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena (214 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, 2 luumua, päärynä (207 kcal)

Välipala: Omena, 2 luumua (132 kcal)

Päivällinen: Tomaattikeittoa katkaravuilla (200 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, luumu-rusinakeittoa (176 kcal)

Yhteensä: 929 kcal + töissä glögiä

Niinpä. Uskalsin ottaa töissä glögiä, jota oli kahville lämmitetty, mutta se pisti kuitenkin pasmat sen verran sekaisin, että piti sitten nipistää loppupäivän syömisten suhteen. Mielessäni annoin tuolle glögille lukuarvon sata, joten siihen sit suhteutin muut syömiseni. Huomenna pakko taas hypätä vaa`alle, huomenna pakko taas laihduttaa. En jaksa tätä.

En ole edelleenkään saanut soitettua psykoterapeutille.