Eilen ei tullut päiviteltyä, kun vuodatus ei jostain syystä toiminut. Noh, eipä eilen mitään erikoista tapahtunutkaan, hemmetin huono olo vain oli koko päivän. Töissä väsytti ja pyörrytti ja oli niin heikko olo, ettei tosikaan. Kun viimein pääsin kotiin joskus kuuden jälkeen, luulin ihan oikeasti, etten jaksaisi kävellä perille saakka. Kotona sitten hädissäni tein mustikkapuuroa ensiavuksi ja kyllähän se olo siitä sitten lähtikin parantumaan. Sainkin sitten illalla syötyä muutenkin hyvin -kalorit olivat ehkä normaalin päivän luokkaa, mutta tosiaan harvoin tulee illalla noin tuhdisti syötyä. Tärkeintä kuitenkin oli se, että menin nukkumaan jo parempi vointisena ja taas tuli todistettua, että sinne töihin pitäisi ottaa kunnolla evästä. Jotenkin sitä vain pihtailee niiden kanssa, koska olisi "mukavempaa" syödä sitten kotosalla.

Tänään olikin sitten ihan erilainen päivä, kuin eilen. Jos eilen heikotti jo aamusta alkaen, niin tänään oli hyvä olo ihan koko päivän. Töissä jaksoi hyvin ja töiden jälkeen lähdin vielä koiran kanssa lenkille ilman, että se olisi tuntunut jotenkin ylivoimaiselta. Ruettiin sitten laittamaan ruokaa vasta joskus viiden-kuuden maissa ja syömään päästiin ehkä hieman ennen seitsemää -todella myöhään siis. Silti minua ei missään vaiheessa heikottanut, kiukuttanut tai huimannut. Kyllä mulla nälkä oli jo ruokaa uunista odotellessa, mutta ei mitään verrattuna siihen oloon, joka oli koko eilisen päivän. En ymmärrä kyllä yhtään itseäni aina välillä. Mutta jokatapauksessa tehtiin aivan yli-ihanaa ruokaa, porkkana-lihapullia! Minäkin söin niitä oikein hyvällä omatunnolla ja ai että miten hyvä olo niistä tulikaan :) V:llekin kelpasi, vaikka olivatkin sellaisia kevyt-versioita oikein viimeisen päälle.

Painossa ei suurempaa muutosta ole tapahtunut; eilen 43,7 ja tänään 43,8 kg. Kovasti yritän syödä, ettei se tuosta laskisi, mutta vaikeaa se tuppaa olemaan. Ei siis ruokahalullisesti, pelottaa vaan hulluna se lihominen :/ Lähiaikoina olo on tosin ollut aivan ihana, koska maha on ollut aivan pelottavan hyvänä koko viikon. Viime viikolla se vielä turvotteli vaikka kuinka ihmeellisistä syistä, mutta tällä viikolla on saanut syödä vaikka kuinka radikaalisti ja maha on silti vain pelittänyt kuin unelma. Aamulla se on myös toiminut säännöllisesti, ah tätä ihanuutta! Toivotaan, että sama olo jatkuu jatkossakin, sillä se helpottaa kummasti myös syömisten kanssa, kun olo tuntuu hyvältä ja hoikalta. Jotain kertoo ehkä sekin, että olen jopa uskaltanut pitää pitkiksiä työhousujen alla. Se kun on aina talvella mulle sellainen suuri kynnys, sillä tunnen olevani pitkisten kanssa aina varmaan kymmenen kertaa lihavempi, vaikka oikeasti tiedän koko ajatuksen olevan täysin naurettava.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurttia (309 kcal)

Lounas: Kaura-ruis -puuroa, omena (164 kcal)

Välipala: Cottifrutti (90 kcal)

Lounas: Porkkana-lihapullia + salaattia (230 kcal)

Iltapala: Appelsiini, porkkanoita, kevyt-vadelma -jäätelö, omena (245 kcal)

Yhteensä: 1038 kcal

Toivottavasti tämän päivän hyvä olo jatkuu vielä huomennakin. Ainakin illaksi on taas luvassa torstain perinteiset herkuttelut, eli vanilja-fudget :) Niiden tähden jaksaa ehkä töissäkin skarpata, vaikka töitä on taas kuuten, mikä kyllä pistää väsyttämään oikein kunnolla. Tosin tällä viikolla väsymys ei ole ollut läheskään samaa luokkaa, kuin viime viikolla, mikä on kyllä todella helpottavaa! Kai sitä pikkuhiljaa alkaa tottua tuohon työssä oloonkin ja ilmeisesti koko ajan valoisemmiksi muuttuvilla päivillä on myös osuutta asiaan.