Voi harmitus, olen kipeänä. En edes silleen kunnolla, vaan juuri silleen sopivan vähän kuitenkin, että esimerkiksi töihin menen tietenkin. Olisin sitten edes oikein kunnolla sänkypotilaana, inhoan todella paljon olla vain "vähäsen" kipeänä. Päähän koskee ja maha on aivan sekaisin. Itseasiassa se on ollut ripulilla sitten perjantain. Vaikka eipä siinä mitään, kaiken muun kestän, paitsi ummetuksen. Nyt kuitenkin suolisto alkaa jo tuntua sen verran ärtyneeltä, että ei tätä oloa viitsisi enää montaa päivää pitää.

Aamulla vaaka näytti 42,9 kg. Onkohan se mennyt rikki ja jumittunut siihen. No ei, todella outoa, miten paino nyt pysyy tuossa samassa, välillä kun se tuntuu pomppivan ihan miten sattuu. Kai mun pitäisi nyt sitten lisätä syömisiä, koska en halua enää laihtua vaan lähinnä pitää tuon painon -ihan niinkuin olen aikaisemminkin sanonut. Ongelma vain on se, että pelkään lihomista, joten ikään kuin vahingossa syön sen verran, että laihdun, jotta pelaan ainakin varman päälle. Toisaalta taas aina voi laihduttaa "varastoon" koska kuitenkin joskus tulee sitten syötyä liikaa. Mutta näistähän onkin jo ollut puhetta, taidan toistaa itseäni.

Tänään on muuten ollut ensimmäinen maanantai pitkään aikaan, kun en ole ollut masentunut heti aamusta lähtien. Tuntuu todella hyvältä. Ehkä en olekaan tuhoon tuomittu tuleva masennuslääkkeiden popsija, vaan mulla nyt jostain syystä oli vain päällä joku ihme ahdistuskausi. Kaipa tuo painokin asiaan vaikuttaa, en voi mitenkään sitä kiistää. Harmi sinäänsä, että pitkästä aikaa, kun voin henkisesti hyvin, olen fyysisesti kipeänä.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä + salaattia), jogurttia (279 kcal)

Lounas: Elovena hetki -puuro, omena (183 kcal)

Välipala: Appelsiini, viili (162 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, porkkanoita (189 kcal)

Iltapala: 200g minttu-suklaa kevyt -jäätelöä (280 kcal)

Yhteensä: 1093 kcal

Puuron voimalla siis puurretaan. Tiedostan kyllä tuon puuron syömiseni, mutta en voi sille mitään, että mulle vain tulee siitä niin älyttömän hyvä olo! Töissäkin on nyt jaksanut ihan tosi hyvin, paljon paljon paremmin, kuin vaikkapa silloin, kun on tehnyt evääksi jotain laatikkoa, pihvejä yms. "oikeaa ruokaa". Aika yksipuolista ehkä, mutta kaipa se oma hyvä olo on se tärkein? Ilmeisen hyvä juttu on myös se, että aina kahvitauolla syön tuota viiliä pelkkien hedelmien sijaan, sillä tänäänkin olin kuuteen, eikä viimeisinä tunteina ollut sellainen häiritsevä ja huutava nälkä.