Pitkästä aikaa vaihteeksi sellainen päivä, ettei ole ihan koko päivää tarvinnut pinnistellä väsymyksen takia. Aamulla olin kyllä ihan kuollut ja palelin peiton alla, mutta kyllä siitä sitten virkosin ja töissäkin meni päivä ihan kevyesti. Just nyt ihan kamalan läski olo, mutta ehkä tämä tästä. Huomenna käyn mitä luultavimmin vaa`alla ja toivon mukaan paino on ihan ok. Noh, karkkipäivän pidän joka tapauksessa, olen itselleni luvannut niin. Olenhan mä jo kuukauden ollut ilman kunnon karkkipäivää, kaikki herkuttelut ovat koostuneet hedelmäturkinpippureista ja päivien kalorit olleet "sovituissa rajoissa".

Ja yllättävän helppoa on ollut. Tosin se jaksaa ihmetettyy, miksi paino ei vaan laske. Silti mun on vaan pakko uskoa, että kyllä se vielä laskee aikanaan. Sain tänään lyötyä lukkoon muutamia suunnitelmia helmikuulle; yhtenä viikonloppuna kaveri tulee kylään ja toisena lähdetään käymään porukoilla. Vähän ahdistaa, vaikka mukavia asioitahan noiden pitäisi olla :/ Pelottaa vaan niin paljon tämä mun paino ja tietenkin se, että lihon vaan entistä enemmän.

Tämän päivän syömiset:


Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena (183 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa + omena (150 kcal)

Välipala: Appelsiini (78 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, 10 kalkkunaleikkelettä, porkkanaa, kurkkua, lanttua (291 kcal)

Iltapala: Rasvatonta vanilja-mansikka jogurttia, appelsiini, omena (264 kcal)

Yhteensä: 966 kcal

Huomenna olisi tarkoitus lähteä käymään vähän ostoksilla, mikä tarkoittaa sitä, että hakeudun luonnollisesti vaate- ja kenkäkauppoihin. Rakastan niin vaatteita, niiden ostaminen on ihanaa. Huomenna on myös viikon kauppapäivä ja ruokaostoksillahan on aina kivaa. Ainakin siis minusta. Tarkoitus olisi myös laittaa huomenna jotain yhteistä ruokaa, siitä onkin aikaa, kun ollaan V:n kanssa syöty samaa ruokaa lounaalla tai päivällisellä...