Tekisi mieli syödäsyödäsyödä. Eilen tuota ajatusta jonkin verran toteutinkin, eli karkkipussin jälkeen ennen nukkumaan menoa piti vielä pari leipää hotkaista ihan vain varmuuden vuoksi. Tyhmää. Onneksi tämä päivä on mennyt oikein kivasti, olen syönyt normaalisti ja peilistä näytänkin ihan siedettävältä. Painoa en edelleenkään halua tietää ja hyvä niin. Mutta onhan tuo punnitus kuitenkin joskus edessä ja toki se pelottaa vähän. Ärsyttää, kun pitää oikein väkisin pistää itsensä noin epämiellyttävään tilanteeseen -ongelma kun ratkeaisi melkoisen nopeasti vain heivaamalla se vaa`an pirulainen ulos asunnosta. Yhden vaa`anhan olenkin tosiaan jo vuosien varrella säpäleiksi pistänyt (vasaralla hakkaamalla), mutta ei se loppujen lopuksi mitään auttanut, kun uusi ostettiin tilalle.

Luin tänään Syli:n keskustelupalstalta pelottavan jutun siitä, miten jollain oli jäänyt säästöliekki pysyväksi ja painoa alkoi kertyä siitä huolimatta, että ruoka-annoksia vain pienennettiin ja pienennettiin. Järkyttävää, ehkä mun pahin painajainen. Itse jotenkin kuitenkin aina vetoan siihen, että minä kuitenkin syön ja kaiken lisäksi en edes ole kovin alipainoinen. Että eihän mulle voisi käydä noin. Eihän? Osa minusta oli tuon jutun luettuani sitä mieltä, että nyt sain viimeisen kimmokkeen rueta syömään paremmin. Osa oli tietenkin sitä mieltä, että läski haluaa vain tekosyyn mässäilyyn. Vaientakaa nuo äänet :/

Olen ihan tosissani alkanut pohtimaan Lupa syödä -kirjan ostamista, kun olen siitä niin hyvää palautetta kuullut. Muutenkin on tullut sellainen olo, että tekisi mieli lukea jotain aiheeseen liittyvää kirjallisuutta. En kyllä oikein tiedä, kuinka hyvä ajatus se on, sillä pahimpina ahmimisaikoinanikin kun luin Kira Poutasen anoreksiasta kertovan kuvauksen, niin ainoastaan ihailin sitä päähenkilöä ja halusin päästä samaan kuin hän... Noh, se nyt ei ollutkaan mikään kovin hyvä kirja, koska ei oikeasti kertonut, kuinka rumaa syömishäiriö ihan oikeasti on.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (280 kcal)

Lounas: Kalkkunavarras, kurkkua, tomaattia, kesäkurpitsaa ja paprikaa (246 kcal)

Jälkiruoka: Kevyt vadelmajäätelö (64 kcal)

Välipala: 4 porkkanaa, omena, mustikka-vanilja jogurtti (217 kcal)

Iltapala: 2 porkkanaa, rasvatonta mansikkajäätelöä (234 kcal)

Yhteensä: 1041 kcal

Olen tosi tyytyväinen, että sain tänään syötyä lihaa. Täytyy jatkossakin vain yrittää kovemmin, ainakin noita kalkkunavartaita uskallan syödä jo todella hyvin ja kaiken lisäksi ne ovat ihan ylihyviä. Naurettiin kyllä V:n kanssa sille, miltä mun lautanen näytti, kun oli ihan kukkuroillaan vihanneksia. Tulipahan ainakin maha täyteen.