Taas on niin pahat ahmimiskinkerit takana (la-ti) että oli ihan pakko ottaa uudet aseet käyttöön tämän syömisen kanssa. Päätin siis keskiviikkona lopettaa laskemisen ja siirryn syömään starttia. Tulin vain siihen lopputulokseen, että ei tämä syöminen voi ainakaan enää pahemmaksi muuttua. Nyt on nimittäin ihan realistinen pelko se, että ahmiminen jää vain päälle ja kohta paino onkin jo jossain ihan tähtitieteellisissä lukemissa. Ja sitä nyt viimeiseksi haluan. Että pakko opetella vaan syömään.

Eilen oli tosin vappu ja tuli illalla vähän huudatettua Magic Bullettia eli pitkästä aikaa käytettyä alkoholia. IHME, että en sortunut ahmimaan, oikeastaan en illalla syönyt yhtään mitään, join vain. Yleensä kun just humalassa ahmiminen on sieltä ihan pahimmasta päästä. Sammuin tosin jo kymmenen jälkeen, ihan hyvä ehkä, etten juominen nyt ihan käsistä lähtenyt. Aamullakaan ei ollut krapulaa, yöllä tosin oli ihan sairaan huono olo ja kävin jo vessassa yökkimässä, mutta en kuitenkaan oksentanut. Ja päänsärystäkin selvisin ihan muutamalla Ibumaxilla.

Tänään syöminen ei ole ollut mitään hehkutuksen arvoista, mutta ainakin söin lämmintä ruokaa, joka ei ollut puuroa :) Tehtiin nimittäin uunikasviksia (sipulia, lanttua ja porkkanaa) joka on mun niin lempiruokaa. Olo tuntuu hurjan vapautuneelta, kun ei "tarvitse" enää laskea. Kaikki on vaan niin paljon helpompaa. Ruuankin kanssa otin leipää, niin ja aamupalalla myös, mutta siihen se jäi. Hyvä minä!

Huomenna tulostan töissä startin ja laitan sen jääkaapin oveen. Eiköhän tästä selvitä vielä voittajana. Just nyt on todella paranemismyönteinen olo, mutta huomenna voi toki olla ajatukset jo ihan toiset... Tottakai lihominen pelottaa ihan älyttömästi, mutta toisaalta juuri nyt kaikki mikä ei ole ahmimista, tuntuu aivan luksukselta.

Tässä vielä Start, kopioituna Sylin keskustelupalstalta:

Aamiainen:
2dl puuroa
1 viipale leipää
2dl maitoa/piimää/viiliä/jogurttia
3g margariinia
kasviksia

Lounas:
2perunaa/2dl sosetta/2dl riisiä/2dl makaronia
½dl lisäkekastiketta
4 jauhelihapyörykkää/2 pihviä/2kasvispihviä/100g kalaa/3 nakkia/100g broileria/2dl lihakastiketta/3dl kasviskastiketta
kasviksia
salaattia+10g salaattikastiketta
2dl maito/piimää
1 viipale leipää
3g margariinia

Välipala:
jäätelöpikari/makuviili/rahkavaahto/leivonnainen/vanukas

Päivällinen:
3dl keittoa tai 2dl laatikkoa
kasviksia
keiton kanssa 2 viipaletta leipää, laatikon kanssa 1 viipale leipää
6g margariinia
2dl maitoa/piimää
1½dl rahakaa tai vispipuuroa/2dl kiisseliä/jäätelöpikari/4 lettua+hilloa

Iltapala:
2 viipaletta leipää
1 viipale juustoa tai leikkelettä
6g margariinia
2dl maito/piimää/jogurttia/viiliä
kasviksia

lisäksi 3 hedelmää