Ihan älytöntä touhua :/ Eilen ilalla mulla tosiaan oli vähän huono olo, mutta otin tosiaan vain ne porkkanat ja mandariinit, koska olo parantui ne syötyäni. Noh, kun menin nukkumaan, sanoin V:lle, että hitsi on kyllä vieläkin nälkä, johon V, että syö sitten aamulla, ruetaan nyt nukkumaan. Noh, yritin kyllä, mutta se nälkä vain kasvoi ja kasvoi, muuttui vähitellen kamalaksi mahakivuksi ja suoliston muljahteluksi. Meni todella kauan, ennen kuin sain unta ja mikä parasta, heräsin kipuun joskus puoli kolmen aikaan. Kävin vessassa, yritin etsiä hyvää asentoa ja lopulta herätin V:n, jolle aloin valittaa elämäni kurjuudesta, kuolemasta, veemäisestä olostani... Hikoilin, itkin ja pyörin. Olin joka toinen sekuntti menossa syömään, joka toinen sekuntti vannoin kestäväni, jotta aamulla painaisin alle 45.

Lopulta rauhoitun ja sain unta. Tosin vain herätekseni uudestaan samanlaiseen kipuun klo 04.30... Edelleen ajattelin, että on PAKKO mennä syömään, mutta jatkoin sinnittelyä. Sain unta ja seuraavan kerran heräsin joskus seitsemän aikoihin. JIPII, ajattelin, nyt ensin vaa`alle toteamaan hirmuinen painonpudostus ja sitten syömään -ja vielä mitä! Paino oli vain noussut, se oli 45,3 ja kaupan päälle niin helvetillinen olo, että huh huh.

Että näin. En kyllä tajua yhtään tuota mun painon logiikkaa, se nousee ja laskee, mutta ei niinkuin kuvittelisin. Miten paino voi nousta, vaikka eilen söin niin vähän ja maha tosiaan toimii joka päivä??? Mistä hitosta tuo paino on voinut tulla??? En ymmärrä en.

Noh, oli kyllä ihanaa aamulla syödä aamupala. Lähdettiin siitä sitten kaupungille V:n kanssa, osteltiin joululahjoja ja käytiin syömässä kanasalaatit. Nam nam. Tänään olin tosiaan luvannut pitää karkkipäivän, joten ostin Candy Kingejä jotain 300g ja söin ne tuossa äsken. Oli kyllä hyvää, vaikka toisaalta ahdistaa aika hitosti huomisen paino. Pelkään niin järjettömästi, että se vain nousee ja nousee, lihon valtavaksi. Tavallaan koen myös huonoa omatuntoa tuosta karkin syömisestä, koska en tavallaan ansainnut sitä. En ollut laihtunut ja silti sain "palkinnon". Voi vitsi, miksi miksi en ollut laihtunut, vaikka näännytin itseäni koko yön :/

Tänään olen noiden karkkien lisäksi syönyt vain normiaamupalan, sen kanasalaatin (ehkä jotain 300 kcal) sekä omenan + pari porkkanaa. Yhteensä kai jotain lähemmäs 2000 kcal. Huh huh, tässä sitä vain lihotaan, vaikka jouluun on vain kaksi viikkoa. En kestä, mun pitäisi olla jouluna laiha. Painaa se 45, eikä yhtään enempää. Voih, ei voi olla elämä näin vaikeaa.

Ja epäreilua!