Pitkästä aikaa sellainenkin päivä väliin, ettei ahdistanut yhtään. Missään vaiheessa. Oikein kivalle tuntui taas pitkästä aikaa :D Aamu alkoi oikein mallikkaasti, kun päätin tsekata aamupainon siitäkin huolimatta, että eilen söin karkkia ja vieläpä melkoisen määrän. Olin siis ihan varma, että paino on vain noussut jo niistä eilisenkin lukemista, jotka siis tuntuivat aivan kohtuuttoman suurilta. Sain siis erittäin positiivisen yllätyksen, kun aamupaino oli 43,8 kg, laskenut siis eilisestä. Mä niin tarvitsin tätä. Haaveissa kun olisi yrittää entistä enemmän syödä ilman laskemista, vaikka se niin hemmetin vaikealle tuntuukin.

Tänään ei olla tehty oikein mitään, kunhan vain löhöilty kotona, katsottu telkkaria ja pelattu lautapelejä. Ihanaa. Juu ja koiran kanssa käytiin lenkillä, joka kesti 2h 50min ja matkaa taittui melkein 13 kilometriä. Että  ei siis ihan pelkkää laiskottelua kuitenkaan. Tarkoitus ei tosin ollut ihan noin pitkää lenkkiä tehdä, mutta arvioitiin matkaa pikkuisen pieleen ja se lenkki sitten venähti aika lailla. Hieman alkoi yhdessä vaiheessa pelottaa oma jaksaminen, mutta oikein mallikkaasti jaksoin ja olinkin itsestäni todella ylpeä :) V:kin mielestä jaksoin ihan ylihienosti ja hän oli kuulemma todella positiivisesti yllättynyt, kun en alkanut missään vaiheessa kiukuttelemaan, vaikka matka vain jatkui ja jatkui. Oli mulla kyllä melkoinen nälkä kun kotiin päästiin, mutta siis tosiaan ei ollut oikeastaan missään vaiheessa sellainen täysin vetämätön olo, vaikka väsyttikin. Hyvä minä! Ei sitä siis ihan rapakunnossa olla.

Kuten eilenkin, tänään on tuntunut todella laihalle. Se tuntuu hyvälle, vaikuttaa seksuaalisuuteen ja kaikkeen. Ei häpeä yhtään oma kroppaansa, vaikka onkin alasti ja toisen kosketus tuntuu hyvälle. Ihanaa, kun ei ällötä itseään. Jotenkin edes hetkellisesti uskoo, että näyttää toisen silmissä hyvälle ja seksikkäälle. Ihan vaikka tiedänkin, että olen V:n silmissä näyttänyt hyvälle aina... painosta viis.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (287 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, mustikka jogurtti, omena (243 kcal)

Välipala: Mansikka kevytjäätelöä (200 kcal)

Välipala: Porkkanoita (112 kcal)

Iltapala: Omena, nektariini, 2 ruispalaa (kinkkua, salaattia) (241 kcal)

Yhteensä: 1082 kcal

Olen todella tyytyväinen, että uskalsin syödä tänään(kin) leipää muutakin kuin aamulla. Kun jostain syystä se on mulle niin pelottava asia, ja uskallan yleensä syödä sitä vain aamuisin. En tiedä johtuuko se ahmimistaipumuksesta vai mistä, mutta ehkä pikku hiljaa alan oppia, ettei se leipä niin pelottava juttu olekaan. Nyt iltapalalla otin sitä lähinnä sen takia, että teki vaan ihan älyttömästi mieli jotain muuta kuin ainaisia hedelmiä ja kasviksia, sillä maha on ollut koko päivän ihan tajuttoman sekaisin :/ Kaikki tulee vetenä ulos, suolistoa vääntää ja vessassa saa ravata vähän väliä. Osa minua hykertelee tyytyväisenä, toisaalta on ikävää, kun maha vuorotellen ei toimi ja sitten on yhtäkkiä rajulla ripulilla. Alkaa mietityttämään, miten mun suolisto voi tämän kaiken järjettömyyden keskellä? Ilmeisesti ei kovin hyvin...