No vihdoin tuntuu, että elämä edes vähän hymyilee. Siis ei ehkä muuten (hirveä koulustressi yms.) mutta syömisten ja painon kanssa. Eilen käytiin tosiaan V:n äidin luona syömässä ja pystyin jopa syömään lasagnea ilman sen suurempaa ahdistusta. Johtui varmaan hyvin pitkälti siitä, että aamupaino oli vihdoin alle 45 eli 44,9 kg. Illan tuparitkin sitten peruuntuivat, joten ajattelin pitää karkkipäivän aiemmista suunnitelmista poiketen :) Kyllä sitä taas piti painiskella sen ajatuksen kanssa, mutta sain kuin sainkin vakuutettua itselleni, että kyllä mä sen karkkipäivän ansaitsen ja voin pitää ilman omantunnon tuskia. Käytiin sitten Prismassa ostamassa 250 g Candy Kingejä, jotka nautiskelin hyvällä omatunnolla :) Ei edes tullut yhtään ähkyolo, maha tuntui jopa tyhjältä. Näin jälkeenpäin voi kyllä vain todeta, että söin muuten eilen aika vähän ja kylässäkin vain kieltäydyin kakusta sun muusta -ei siis ihme.

Yöllä näin unta joulusuklaan syömisestä O_O. Itse asiassa unissani söin kaikkea muutakin. Aamulla herätessä olikin nälkä ja helpottunut olo, kun en oikeasti yöllä ahminut. Vaa`alle mennessä suoraan sanottuna pelotti, mutta fiilis oli aivan mahtava, kun paino ei ollutkaan noussut, jopa hieman laskenut eli 44,8 kg. Tällaisia kokemuksia tarvitsisin NIIN paljon lisää -ne antavat tsemppiä syömisiin ja ennen kaikkea uskoa siihen, että saan herkutellakin enkä siitä mihinkään leviä.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti (260 kcal)

Välipala: 2 porkkanaa, omena (170 kcal)

Ruoka: Kasviskeittoa, 3 mandariinia, jogurttia (279 kcal)

Välipala: 3 porkkanaa (90 kcal)

Iltapala: 2 mandariinia, jäätelöä (246 kcal)

Yhteensä: 1045 kcal

Hmm. Tuntuu, että olisin syönyt ihan älyttömästi, vaikka kalorit ovatkin aika alhaiset. Tuntuu siis siltä, että pitäisi lisätä tämän päivään syömisiin vielä jotakin, mutta silti en haluaisi syödä yhtään enempää. Jo nyt etukäteen on kauhea morkkis tuosta jäätelöstä, vaikka se onkin lightia; vain 120 kcal per 100g. Tein tänään kasviskeittoa tarkoituksena syödä jotakin lämmintä ja kevyttä, mutta se oli jotenkin todella pahaa :/ Alkoi oikein kiukuttaa, että miksi pitää yrittää pakottaa itsensä syömään tuollaista litkua, kun ihan hyvin voisi ottaa jotain paljon parempaa ruokaa... Se ei vain aina ole niin helppoa.