Tänään meni farkutkin jo jalkaan ihan hyvin. Se oli aika helpottavaa. Pahin turvotus on siis jo ohi ja nyt aloitellaan uutta viikonloppua tavoitteena olla ahmimatta. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritetään. Alkuviikosta uhosin kovasti, että karkkipäivää en pidä, mutta nyt on taas ajatukset toisenlaiset. Kyllä mä saisin sen karkkipäivän pitääkin, en mä siitä lihoisi miksikään, mutta kun se vie niin helposti ahmintaan. Ja sitä en halua enää yhdeksikään viikonlopuksi. Elimistöni ei oikeasti tarvitse kestää sitä nyt. Jotenkin tuntuu, että mun kuuluisi pitää se karkkipäivä, mutta taas toisaalta haluaisin pelata varman päälle, ettei vaan menisi ahminnaksi. Saa nyt nähdä.

Just nyt on aika kiva olo. Johtunee varmaan siitäkin, ettei huomanna ole tosiaan töitä ja huomenna saan vaan nukkua pitkään ja löllyä kotona. Ja toki helpottaa sekin, että tänään oli eka päivä tällä viikolla, kun ei koske päähän.

Katsoin eilen YouTubesta pari Dr. Phill -jaksoja, joiden aiheina olivat syömishäiriöt. Mulle tuli niistä jotenkin niin kamala ja surullinen olo :/ Tuntui niin pahalta niiden ihmisten puolesta ja sitä kautta jotenkin myös oman itseni puolesta. Miksi ihmeessä teen tämän kaiken itselleni? Lisäksi oli taas jotenkin niin pelottavaa, miten joku muu kertoi elämästään niin samanlaisia ajatuksia, kuin omassa päässänikin pyörii. En toivoisi tätä sairautta kenellekään, mutta tavallaan se on ihan lohdullista nähdä muitakin ihmisiä, joilla on samanlaisia ongelmia. Tavallaan helpottaa se tieto, etten ole yksin tämän asian kanssa.

Lääkäri käski taas harkitsemaan terapiaa. Kyllähän mä sitä harkitsenkin joka ikinen päivä, mutta se vaatii niin täydellistä sitoutumista, etten ole varma, onko mulla voimia siihen. Ja en haluaisi mennä sinne silleen puoliksi tosissani. Tai tosissani olen toki, mutta tällä hetkellä kaikki voimat menee siihen, että jaksaisin käydä töissä kunnialla, harrastaa koiran kanssa ja hoitaa siinä välissä parisuhdetta ja muitakin ihmissuhteita. Tosin toki kaikki tuo helpottaisi, jos saisin pääni kuntoon ja pystyisin joskus parantumaan tästä syömishäiriöstä...

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena (195 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, omena (162 kcal)

Välipala: Appelsiini (97 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, 5 porkkanaa, 2 hapankorppua (kurkkua) (328 kcal)

Iltapala: 70g hedelmäturkinpippureita (270 kcal)

Yhteensä: 1052 kcal