Sunnuntai. Tänään ollaan lenkkeilty ja siivoiltu, illaksi olisi tarkoitus rojahtaa sohvalle vierekkäin ja vain olla. Mulla on just nyt sellainen olo, että tekisi vaan mieli kyhnöttää toisen vieressä ihan 24/7. Eilen oli karkkipäivä ja se meni ihan ok. Söin kyllä vaikka mitä, mutta miksikään mega-ahmimiseksi se ei onneksi kääntynyt, joten olen suht tyytyväinen. Ja tärkeintä on, että tänään syömiset on taas pysyneet hallinnassa.

Maha on kyllä kipeä. Eilen se taas jostain ärsyynty (veikkaan kovasti kalakukon kuorta!) ja illalla oli ihan täydellisen sekaisin. Yritettiin vielä katsoa elokuvaa, mutta siitäkään ei meinannut tulla mitään, kun kävin vessassa joka viides minuutti... Nytkin se on vielä oudon tuntuinen, ihan sairaan turvonnut ja kivikovan pinkeä. Todella, todella inhottavan tuntuinen siis :( Pyysin V:n sitä hieromaankin ja se auttoi vähän. Kävin myös lämpimässä suihkussa ja yritin sitä sen alla hieroskella, jos olo helpottaisi edes pikkuisen. Kun söin porkkanoita päivällä, niin eivät meinanneet mennä alas, piti jättää syömättä. Koko ajan tuntuu siltä, kuin maha olisi täynnä. Yh. Tämä on taas tämä niin klassinen "maha ei vedä ruokaa" -tilanne.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena (190 kcal)

Lounas: Uunilanttuja (286 kcal)

Välipala: 2 porkkanaa, profeel jogurttia, 3 cracottea (259 kcal)

Iltapala: 70g hedelmäturkinpippureita (270 kcal)

Yhteensä: 1005 kcal

Miten voikaan ihminen rakastaa näin paljon lanttuja! Ehkä parasta ruokaa ikinä nuo uunissa tehdyt lantut; lantut viipaleiksi, tilkka öljyä päälle ja paljon mausteita. Ah.