Pienin askelin mennään kohti parempaa taas. Ainakin kuume laski ja eilen ja tänään olen jo ollut töissä. Ei nyt vielä eilen ollut ihan normaali olo, mutta tänään kylläkin. Eilen illalla mitattu lämpö oli 35,4, eli viimein oltiin siellä mun normaalilla alueella. Syömisten kanssa ei mitään uutta oikeastaan, päivät menee kerrallaan näin viikolla kyllä, mutta viikonloppu taas pelottaa. Lauantaina mennään vielä työporukalla ravintolaan syömään ja varmasti myös juomaan. Ja alkoholi on mulla kyllä se yks pahimpia ahmimisen laukaisijoita. Vaikka toisaalta ravintolassa on onneksi aika paha silleen ahmia, tuskin nyt montaa pääruokaa alan siellä tilailemaan ;) Kunhan vain pääsisi sitten kotona nukkumaan ilman, että kulkisi jääkaapin kautta. Positiivista kuitenkin se, että musta on kiva lähteä ulos ja itse se ravintolassa syöminen ei ahdista. Voipi tietenkin sekin olla syynä, että sattuu lauantaille, jolloin en muutenkaan ole syömisistäni niin tarkka.

En ole vieläkään saanut otettua yhteyttä psykoterapeuttiin. Jotenkin en vaan saa aikaiseksi. Ei nyt maailman isoin asia olisi laittaa vaikka sähköpostia, mutta jotenkin en vaan voi. Työn alla se siis vielä...

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa, omena (186 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, 3 luumua, päärynä (227 kcal)

Välipala: Omena (87 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, 5 porkkanaa (243 kcal)

Iltapala: Hedelmäturkinpippureita (310 kcal)

Yhteensä: 1053 kcal

Isot jouluomenat ovat taas tulleet kauppoihin! Ostin niitä eilen ison pussin, olivat ehkä elämää parempia. Samaa Red Delicios -lajikettahan mä toki syön ympäri vuoden (pieniä syrjähyppyjä Granny Smitheihin lukuunottamatta), mutta ei nämä eurooppalaiset vedä mitään vertoja noille USAsta tulleille tummanpunaisille ja isoille ihanuuksille :)