Jotenkin outo päivä. Paino oli aamulla 45,8, eli eilinen herkuttelu ei sitä mihinkään nostanut :D Siis paino jopa laski hieman. Tuo antoi ihan kamalasti tsemppiä syömisiin, eli jatkossakin voin karkkipäivän pitää ilman mitään omatunnon tuskia! Ihanaa! Nautiskelin karkkipäivästäni eilen illalla niin paljon, oli aivan ihanaa syödä taas pitkästä aikaa karkkia hitaasti nautiskellen. Mitään ahmimistuntemuksia karkkien syönti ei myöskään herättänyt, vaan pussin loputtua olo oli onnellisen rauhaisa. Näin jälkeen päin ajateltuna olen äärimmäisen onnellinen, että pidin pitkästä aikaa karkkipäivän ja se onnistui noin hienosti :)

Mutta mutta. Olo on silti jotenkin kaoottinen syömisten kanssa. Alitajunnassa jyskyttää hirveä lihomisen pelko ja päivän syömiset olen kokenut harvinaisen ahdistavina. Aamulla kävin erään kaverini luona ja siellä tarjottiin limpparia, siis sokerilimpparia! Asia, jonka juominen ahdistaa minua varmaan enemmän kuin mitkään herkut yhteensä. En kuitenkaan ruennut siellä riehumaan, vaan ihan rauhassa join sen lasillisen. Söin myös kaksi suklaakarkkia tarjottaessa. Iltapäivällä näin vielä eräitä toisia kavereitani ja kahvilassa otin kaakaon, johon tuli kermavaahtoa. Siitäkin tuli kamala paniikki jälkikäteen, sätin itseäni oikein olan takaa, että olisin nyt idiootti ottanut vaikkapa glögiä. Siis noista kahdesta pikku jutusta onnistuin pilaamaan tämän päiväni, niin typerää kuin se onkin.

Nyt on kamala nälkä, mutta syöminen ahdistaa niin pirusti. Pakko ottaa jotain ennen nukkumaan menoa, ei tästä mitään tule. Miten voi olla elämä näin vaikeaa, miksi?

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä) (270 kcal)

Kaverilla: limpparia, 2 konvehtia (154 kcal)

Ruoka: Puuroa, 2 mandariinia (189 kcal)

Kahvilassa: Kaakao + kermavaahtoa (250 kcal???)

Välipala: 2 mandariinia, mansikkakeittoa (114 kcal)

Iltapala: Herneitä, 2 porkkanaa (100 kcal)

Yhteensä: 1077 kcal