Aamupaino oli tänään 44,6 kg. Ei mikään hyvä tulos, mutta parempi jo kuitenkin. Jospa se tästä nyt pikkuhiljaa tipahtaa takaisin, ainakaan ruodussa pysyminen ei ole ongelmia tuottanut. Ainut herkku, jonka olen itselleni sallinut, ovat turkinpippurit -ja silloinkin päivän kokonaiskalorit ovat normaalia luokkaa. Olen luopunut jopa jäätelöstä ja näköjään ilman sitä voi elää ihan hienosti. Syön sitten mieluummin jogurttia ja cottifutteja. Leivän olen myös tiputtanut pois ja syy siihen on niinkin yksinkertainen, että en osaa oikein syödä sitä kohtuudella. Se on yks mun suurimmista herkuista ja vie helposti ahmimisen tielle.

Vaikka enpä voi hirveän monipuolisena tätä ruokavaliotani pitää; siihen kuuluu lähinnä puuro, marjat (mustikka, vadelma, puolukka), hedelmät (omena, päärynä, mandariini), vihannekset (kurkku ja tomaatti) sekä juurekset (porkkana ja lanttu). Lisäksi yritän joka päivä käyttää rasvattomia maitotuotteita (profeel jogurtti ja cottifrutit) ja vähän lihaa (kalkkuna- tai naudanpaistileikkeleet). Että siinäpä se. Ja kaikki menevät alas Pepsi Maxin kyydittäminä, voin yhdeltä istumalta juoda koko pullollisen. Ei siis hirveää hurraamista tässä mun ruokavaliossa.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, 2 omenaa (241 kcal)

Lounas: Kurkkua, porkkanoita, 10 kalkkunaleikkelettä (167 kcal)

Välipala: Cottifrutti puolukka, päärynä (158 kcal)

Välipala: 2 päärynää (132 kcal)

Iltapala: 70g hedelmäturkinpippureita (270 kcal)

Yhteensä: 968  kcal

Nukuin tänään puoli yhteentoista. Ai että olikin nautinnollista. Huomenna pitäisi taas potkaista työviikko käyntiin, mutta onneksi töitä on ensiviikolla vain 4 päivää, kun perjantai on vapaa :) Tekisi ihan älyttömästi mieli lähteä porukoille, mutta en "saa" vielä, koska en ole tavoitteessani. Mässäilisin siellä kuitenkin itseni taas ihan muodottomaksi.