Tultiin just kotiin porukoilta. Reissu meni syömisten puolesta ihan ok, enpä ainakaan ahminut. Tosin ongelma oli tällä kertaa liian vähäinen syöminen :/ Eilen olin jotenkin ihan paniikissa mun syömisten kanssa mikä johti siihen, että laskujeni mukaan söin vain jotain 900 kcal eli ihan liian vähän. Aamulla herätessä olo olikin ihan kauhea, kuin ei olisi syönyt viikkoon. Se ei enää ollut nälkää, se oli vain järjetöntä kipua koko kehossa. Kyllä aamupala vain teki terää! Muuten en sitten jotenkin tänäänkään osannut syödä, mitään makeaa en uskaltanut edes maistaa ja ruokapöydässäkin täytin lautaseni suurinpiirtein salaatilla, vaikka kaikkea olisi tehnyt mieli syödä. Jätin myös vierailun naapurissa väliin, koska siellä oli kahvittelut ja tiesin, etten olisi voinut kieltäytyä kaikesta. Todellakin, onpa mulla hyvä elämä.

Olen ihan täpinöissäni, koska en ole käynyt kahteen päivään vaa`alla. Se on suunnattoman ahdistavaa, kun ei yhtään tiedä, missä paino huitelee. Jotenkin pelkään sen nousseen siitä ravintolareissusta, vaikka eihän sillä oikeasti mitään vaikutusta ole ollut. Mutta järkipuhetta ei vain jostain syystä pysty ymmärtämään. Noh, onneksi huomenaamuna "pääsee" taas vaa`alle, toivon painon olevan siinä, mitä se viimeksikin oli. Saa nyt nähdä. Mun ois tänään tehnyt ihan älyttömästi mieli ostaa huomiseksi karkkia, mutta koska en tiedä painoani, niin en tavallaan voinut. Kun eihän mulla välttämättä huomenna "ole oikeutta" syödä karkkia, jos paino onkin noussut -ja silloin ne karkit tuolla kaapissa ovat liian suuri houkutus. Toisaalta taas huomenna kaupat eivät ole auki, eli en saa karkkia, vaikka olisinkin laihtunut. Vaikeaa.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Puuroa, jogurtti, omena (255 kcal)

Ruoka: Salaattia, peruna, lihaa (182 kcal)
Jäliruoka: Hedelmäsalaattia (70 kcal)

Välipala: Omena, jogurtti (140 kcal)

Välipala: Omena, 2 mandariinia (130 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, 4 mandariinia, jogurttia (269 kcal)

Yhteensä: 1046 kcal

Huh, jotenkin suuri helpotus, kun pääsi taas kaloreita laskemaan. Sairastahan se on, mutta ei voi mitään. Ainakin nyt tiedän, etten todellakaan ole syönyt liikaa. Voih, kumpa voisi vain kuunnella kehoaan -nyt ihan kamala nälkä :/ Jotenkin vain silti ahdistaa esim. tuo kotona syöty ruoka, koska sitä ei tavallaan voi laskea niin tarkasti kuin haluaisi -ja sitten tulee pelko, että kalorit ovat alakantissa. Ihan kuin sillä olisi jotain suurtakin väliä *pyörittelee silmiään*