Maha on edelleen kuin pallo. Syön, mutta mitään ei tule ulos. Farkut kiristävät päällä, tunnen mahan painavan vyötä vasten istuessani ja olo on kaikin puolin raskas. Vaa`alle en vielä tänäänkään uskaltanut, enkä varmaan huomennakaan, jos olo jatkuu tällaisenä. Toivon juuri nyt, että tulisin todella rajuun mahatautiin, jotta saisin vain oksennettua ja paskottua kaiken sisälläni olevan pois. Ahdistaa! Ei tietenkään ikinä saisi toivoa olevansa sairas, mutta juuri tällä hetkellä olo on niin toivoton :(

Olen yrittänyt juoda vettä. Minullahan ei oikeasti koskaan olisi jano, mutta nyt olen vain pakottanut itseni juomaan lasin vettä aamupalalla ja ruualla. Saa nähdä, jos vaikka se auttaisi tuohon minun mahaan? Toki saan ihan varmasti muutenkin liian vähän nesteitä, joten voisi jatkossakin aina yrittää juoda vaikka sitten väkisin. Siis vettä, ei Pepsi Maxia. Mahdollistahan on sekin, että jokseenkin krooninen ummetukseni johtuu juuri tuosta vähäisestä nesteiden saannista, tiedä häntä.

Nyt olen koulussa ja tulin juuri syömästä. En oikein edes pysty tunnistamaan nälkää, kun maha on niin "täynnä" jo valmiiksi. Samoin syömisestä tuli ihan ällötäysi -olo, vaikka en edes syönyt paljon. Illan syömisetkin olen jo suunnitellut, niin on sitten helpompaa selvitä illasta kunnialla.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua +levitettä), jogurtti (320 kcal)

Ruoka: Riisiä + soija-papupataa, tomaattia (387 kcal)

Välipala: Omena, 4 satsumaa (180 kcal)

Iltapala: n. 200 g viinirypäleitä, mansikkakeittoa + mansikoita (214 kcal)

Yhteensä: 1101 kcal

Jospa noilla viinirypäleillä saisi mahan sekaisin? Ainakin se on kovasti tarkoitus. On ne kyllä hyviäkin, ei siinä... Haluaisin vain niiiiin paljon saada tämän olon pois!