Vielä huominen töitä ja sitten alkaisi viikonloppu. Ajateltiin huomenna mennä mustikkaan, saanpahan sitten pakastimeen lempimarjojani. Tänään sainkin tuoreita mustikoita puuron kanssa, kyllä maistui :) Illalla tietysti sitten karkkia, varmaankin taa se perinteinen sekoitus Candy Kingejä ja FilmTownin valikoimaa.

Ruokahalu on ollut jotenkin normaalia olemattomampi. Ihan outoa minulle, normaalisti sitä kun vain haluaisi syödä ja syödä. Ehkä lääkkeen ansiota? Että voisiko olla mahdollista, että sen takia viime viikonloppukaan ei mennyt missään vaiheessa ahmimiseksi? No mene ja tiedä, mutta tänään töissä piti melkein väkisin vetää evääksi otettu puuro, kun se tökki niin pirusti. Että ei enää Elovenen pikapuuroja mulle kiitos. Paljon niitä onkin nyt tässä viimeisen puolen vuoden aikana vedetty (ovat niin kätevä eväs töihin), joten ei toisaalta mikään ihme, jos alkavat tulla jo korvista ulos. Nyt pitäisi sitten vain keksiä jotain muuta lämmintä syötävää töihin. Tavan Nalle-puuro kyllä maistuisi, mutta työpaikan mikro on sen verran monesti kuohuttanut puuroni yli, etten vain yksinkertaisesti jaksa pelleillä hiutaleiden kanssa siellä. All Branit ovat tietenkin ihan jees, mutta ihan kuin viilikin jo alkaisi tökkäämään. Huomenna on kuitenkin kauppapäivä, joten jotain evästä pitäisi ihan oikeasti keksiä. Onhan tässä vielä muutama päivä aikaa pohdiskella.

Maha on ollut ihan hiton kipeä taas vaihteeksi. Mietinkin jo tässä, että kärsinköhän jostain ärtyvästä paksusuolesta, kun maha on välillä ihan helvetin sekaisin ja sitten taas välillä kärsin ummetuksesta. Tänään mahaa pisti vieläkin pahemmin sekaisin aamulla alkanut ja töissä pahentunut migreeni, jonka sain onneksi tapettua ihan Ibumaxilla (jota en kyllä ihan hirveästi viitsisi enää vetää tuon Cipralexin takia). Lähiaikoina on taas väsyttänyt aika lailla, tuntuu kuin olisi univelkaa, vaikka ei sitä nyt niin älyttömästi ainakaan pitäisi olla. Viime yönä näin unta, jossa olin kavereiden kanssa etkoilla ja ahmin, vaikka yritin estellä sitä kaikin tavoin. Inhottavaa.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (303 kcal)

Lounas: Elovenan pikapuuro, rasvaton viili (220 kcal)

Välipala: 2 luumua (72 kcal)

Päivällinen: Ruispuuroa + mustikoita, omena, porkkanoita (253 kcal)

Iltapala: Vesimelonia, kevyt vadelmajäätelö (197 kcal)

Yhteensä: 1045 kcal

Huomenna en laske ja se on ihanaa. Mietittiinkin juuri, mitä tehtäisiin ruuaksi -minäkin kun ehkä uskaltaisin syödä jotain vähän erilaista, lihaa sun muuta. Yllätyinkin sitten ihan, kun rupesin miettimään ruokaa, jota mun tekisi eniten mieli ja se oli uunivihannekset. Ihan kun en niitä muutenkin jo tarpeeksi puputtaisi. Mutta kai se vain menee niin, että esim. jotain pizzaa en voi kuvitella ihan sen takia, että en kuitenkaan pystyisi nauttimaan siitä kamalan syyllisyyden takia. Tyhmää.

Aamupaino oli tänään 43,0 kg ja tyytyväinen olen. Maha oli pirun nätti peilistä katseltuna. Tuollaisina aamuna sitä on vaikeaa tajuta, millaiseksi se voikaan paisua ahmimisen seurauksena.