A-P-U-A! Mihinkähän tässä ollaan menossa?

Aamulla menin nimittäin taas uteliaana vaa`alle, vaikkakin jotenkin pelotti, että olen lihonut. Yllätys olikin suuri, kun paino oli 44,3 kg! Huh, en ole koskaan painanut noin vähän -jos nyt ei ala-astetta oteta huomioon... Se on todella vähän, vaikka eihän tässä vieläkään olla alipainoisia, kuin lievästi. Mutta silti, yllättävää, pelottavaa -ja silti niin ihanaa. Sairaalla tavalla nautinnollista.

Eniten minua ihmetyttää, kun en huomaa sitä mistään. Siis painon putoamista. Mietin vain, että mistä se nyt on muka lähtenyt, kun vieläkin tuntuu, että vain lihon koko ajan. Jos minulta olisi kysytty vuosi sitten, haluaisinko edes painaa noin vähän, niin olisin varmaan lähinnä naurahtanut. Nyt se kuitenkin tuntuu hyvältä, ei kai sitä koskaan voi olla omasta mielestään liian laiha. Ja siltikin tuo tuntuu nyt jotenkin liian vähältä.

Vaikka tietäähän sen, että nyt ei enää sitten se 45 riitä, ei varmasti, vaikka kuinka yrittäisin muuta itselleni väittää. Apua, entäs sitten jos kohta painan 43, eikö sekään riitä? Mitä minulle sitten tapahtuu?

Eilen tosiaan painiskelin tämän päiväisen karkkipäivän kanssa ja nythän mulla tosiaan olisi siis "lupa" pitää sellainen. Jotenkin vaan tuntui, että ei minun "tarvitse" koska "pystyn" olemaan ilmankin. Vaikka miksi ihmeessä minun tarvitsisi pystyä? Todella pitkään jahkailin suuntaan jos toiseenkin, kunnes lopulta sain kuitenkin vaiennettua päässä soimaavat äänet ja kipaistiin sitten ABC:lle ostamaan pussi Candy Kingejä :) Nyt on hyvä mieli, kohta pääsen niitä mutustelemaan. Hassua, miten laihtuminen tuo lisää paineita syömiseen, koska tavallaan en halua epäonnistua painon pitämisessä alhaisena.

Tänään käytiin piipahtamassa syntymäpäivillä, jossa onnistuin kyllä erinomaisesti, jos asiaa tarkastelee laihtumisen kannalta. Tarjolla oli sipsiä ja karkkia sun muita ihanuuksia, mutta otin vain pienen palan kakkua. Jos taas tilannetta tarkastelee tämän sh:n näkökulmasta, niin aika ahtaalla pitää taas itsensä pistää :/ Mutta loppujen lopuksi en ahminut, joten kai se on tärkeintä?

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 ruisleipää (kinkkua + levitettä), jogurtti

Välipala: Omena

Synttäreillä: Pala täytekakkua

Välipala: Omena, 4 mandariinia, porkkanoita

Iltapala: 255 g Candy Kingejä

Tuosta tulee varmaankin jotain 1500 - 2000 kcal, erittäin vaikeaa sanoa. Mutta ihan hyvä varmaankin, että edes välillä tulee syötyä niin, ettei elimistö joudu kokoajan kituuttamaan miinuksilla. TOSIN parempi voisi olla syödä joskus yli kulutuksensa tekemällä sen normaalilla ruualla, eikä aina noilla herkutteluilla. Noh, sitä ei pitäisi nyt päässä pyöritellä -kunhan vain nyt nauttisin noista karkeista ja unohtaisin kalorit edes vähäksi aikaa.