Työviikko ponnati taas käyntiin. Aamulla ois vaan niin mieli jäädä kotiin köllimään, mutta loppujen lopuksi päivä töissä meni nopsasti. Töiden jälkeen sitten nakkasin vaan koiran auton takapenkille, vaihdoin nopsasti lenkkivaatteet ja huristin lenkkeilemään. Pakko oli lähteä vähän kauemmaksi siinä toivossa, että keskellä metsää olisi vähän kuivempaa. Noh, oli siellä ainakin puhtaampaan. Nautin niin paljon siitä, kun päivä on pidentynyt sen verran, että viidenkin jälkeen ehtii vielä valoisan aikaan pihalle. Ja tämä on muutenkin miljoona kertaa parempi järjestely kuin se, että söisin päivällisen ennen lenkkiä. Ruuan jälkeen kun alkaa kuitenkin väsyttää ja laiskottaa. Ja toki kun kerran on kotiin rojahtanut, niin ei tuonne loskaan hirveästi enää huvittaisi lähteä tarpomaan. On mulla aina siellä lenkillä nälkä, mutta ihan siedettävä sellainen kuitenkin. Mitään ultimate -heikotuksia ei ole tullut pitkään aikaan, mikä on kyllä todella positiivista.

Syömiset ei just nyt juuri ahdista. Odotan kyllä viikonloppua todella paljon, koska mieli tekee vain kaikkea hyvää. Se ei ehkä ole ihan hyvä juttu, koska alan sitten kuitenkin ahmimaan, kun jo lähtökohtainen fiilis on "jesh nyt saan syödä!!!" ja alkuviikko on kitkuteltu kaloreita laskien. Lisäksi olen vähän huolestunut siitä, että syön nykyään karkkia melkein joka ilta. En siksi, että siitä lihoisin (kun kalorit ovat kuitenkin samat), vaan siksi, että korvaan oikeaa ruokaa karkilla. Nytkin tuo päivällinen vain venyi niin myöhään ja maha on sen verran täynnä edelleen, että nälkäinen en ole. Voin siis syödä pienen määrän karkkia sen sijaa, että söisin jotain oikeasti vatsaa täyttävää. Tyhmää. Yks keino ois toki lisätä aamupäivän kaloreita, mutta mun mielestä se on turhaa, koska töissä ei ole kiva syödä. Siksi syön siellä just niin vähän, kuin vain on pakko oman jaksamisen kannalta...

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa + mustikoita, omena (190 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, kurkkua (139 kcal)

Välipala: Appelsiini, omena (123 kca)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, 4 cracottea + kurkkua, lanttupaloja (314 kcal)

Iltapala: 70g hedelmäturkinpippureita (270 kcal)

Yhteensä: 1036 kcal

Maha on jo vähän parempana, ei tosin ihan normaali vieläkään. Positiivista oli kuitenkin se, että pitkästä aikaa maanantai, jolloin normaalit työfarkut mahtuivat jalkaan... Vaa`alla pitäisi käydä, koska pelkään painavani 9589604 kiloa tällä hetkellä, koska viimeisimmästä tsekkauksesta on niin kauan aikaa. Toisaalta taas en viitsisi pilata mielialaani, joka on kuitenkin melkoisen ok. Täytyy vaan hokea itselleen, että en mä nyt ihan hullun paljon ole voinut lihoa, kun samat vaatteet mahtuvat edelleen.