Mahani on ollut tänään aivan järkyttävä. Aamulla ei toiminut ja töissä sitten paisuikin kuin pullataikina. Maha oli peilistä katsottuna ihan oikeasti niin pullea, että jopa minua nauratti. Se vain oli niin järkyttävä. Kun pyöräilin töistä kotiin, mahaan ihan sattui, kun housut niin kovasti kiristivät. Ihme kun ei nappi räjähtänyt irti. Nyt illan olenkin sitten kärsinyt vatsanväänteistä ja vessassakin joutunut ravaamaan. Ja mä kun luulin, että menkkojen loppuminen pitäisi juuri poistaa turvotus sekä mahaongelmat...

Töissä meni ihan jees tänäänkin. Jotenkin siellä kaikista parhaiten huomaa mielialan nousseen, koska ei vain ahdista yhtään. Ja päivätkään eivät tunnu sellaisilta loputtoman pitkiltä. Jonkin verran tosin stressaan valmistumisestani, mutta kaipa se on ihan normaalia stressaamista, eikä liity millään tavalla tähän mun häröilyyn. Ensi viikolla pitäisi jo kutsutkin postittaa valmistujaisiin ja työkirjakin pitäisi saada valmiiksi nyt tämän viikon aikana. En tiedä yhtään, miten ehdin saada sen tarkistettavaan kuntoon, mutta yleensä asiat tuppaavat järjestymään.

Edessä oleva viikonloppu houkuttaa ja pelottaa. Mä en niin haluaisi ahmia. Nyt ihan oikeasti PELKÄÄN sitä. Lauantaina olisi V:n siskon tytön synttäritkin ja ahdistaa mennä sinne nirsoilemaan ja välttelemään syömisiä. Kun miksi sitä ei vain voisi syödä normaalisti? Mulla on vain kaksi vaihtoehtoa, joko kontrolloitu kalorien kyttäys taikka ahmiminen. Onneksi ne juhlat sentään osuvat lauantaille, jolloin muutenkin syön hieman vapaammin, joten en ehkä hulluna ahdistu jostakin täytekakun palasesta. Illalla olisi tarkoitus pitää karkkipäivääkin, mutta pelkään senkin jotenkin luisuvan ahmimiseksi. Juhannus oli syömisen suhteen jotenkin niin suuri pettymys. Toisaalta olen pystynyt olemaan viikonlopun porukoilla ahmimatta aikaisemminkin, joten miksi en pystyisi siihen nytkin? Oon vaan jotenkin niin umpikujassa näiden syömisten suhteen. Tämä on niin loputon kehä, laihduttamista höystettynä satunnaisilla ahmimiskohtauksilla.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä), omena (273 kcal)

Lounas: Pikapuuro, rasvaton viili (215 kcal)

Välipala: 2 luumua (64 kcal)

Päivällinen: Ruispuuroa, omena, mustikka-jogurtti (213 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, purkki omena chipsejä (274 kcal)

Yhteensä: 1039 kcal

Into jumppaamiseenkin katosi, kun maha meni niin kipeäksi. Lisäksi vatsalihasten kipeys ahdistaa, koska tavallaan tunnen mahani kokoajan. Ihan kuin en olisi siitä muutenkin liian tietoinen. Tuota on ehkä vaikeaa ymmärtää sellaisen, jolla ei tätä häiriötä ole, mutta minä tosiaan tunnen mahani joka ikinen sekunti. Tunnen ne läskit ja se on todella ahdistavaa. Jospa huomenna mahakin olisi jo vähän rauhoittunut ja oma olokin sitä kautta paremmalla mallilla. Vaa`alla haluaisin, mutta toisaalta pelottaa. Näin viime yönä untakin, että painoin 56 kiloa. En tiedä miksi juuri nuo lukemat, mutta kuitenkin.