Eilen kirjoittelinkin tänne jo pitkät selostukset, mutta ukkosen johdosta kone tsippasi kesken kirjoituksen ja tekstit hävisivät valitettavasti jonnekin bittiavaruuteen. Eilinen kirjoitus olisi ollut vaihteen vuoksi sellaista vähän mukavempaa luettavaa, sillä eilinen päivä oli oikein onnistunut ja ihana päivä. Tuntui, että kerrankin sain asioita hoideltua, syötyä hyvin ja nautittua elämästä.

Eilisen syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena, pari karkkia

Välipala: Sitruunasorbettia

Välipala: Omena, pari karkkia

Päivällinen: Barbeque kalkkunavarras, uunikasviksia (kesäkurpitsaa, lanttua, sipulia, paprikaa), tomaatti

Iltapala: Pussillinen irtokarkkeja

Siinä siis mun eiliset karkkipäivän syömiset ilman laskemista. Oli muuten todella namiruokaa tuo päivällinen, sovittiin heti V:n kanssa, että tehdään pian uudestaankin! Aika mausteista se kieltämättä oli (johtuen Barbeque-kastikkeesta) ja sain sen puolesta sitten mahani menemään sekaisin. Voitte arvata, miten sisäisesti myhäilin tyytyväisenä, vaikka eihän siinä oikeasti mitään hauskaa ollut, kun kaikki tuli pihalle enemmän ja vähemmän sulaneena... Mutta illaksi maha kuitenkin rauhoittui ja katseltiin jälleen kerran Lostia karkkien kera. Nam.

Kuukautiset tosiaan sitten alkoivat perjantaina. Ja tottavie kunnolla alkoivatkin; olen nimittäin nyt vuotanut tässä pari päivää ihan järkyttävällä volyymilla, tänään kuitenkin jo enemmän silleen normaaliin malliin. Oudointa kaikessa on kuitenkin se, etten ole yhtään turvonnut tai kipeä, olo on kutakuinkin normaali. Ihmeellistä. Jos tulos on tosiaan tämä, niin voisin jopa jatkossakin harkita vain yhden liuskan syömistä kerrallaan. Luultavasti nimittäin menkat ovat tällä kertaa myös kestoltaan lyhemmät, kun ne kerran alkoivat yhdellä rysäyksellä ilman sellaista useiden päivien kestoista tiputtelua.

Painokin on pysytellyt tasaisesti siinä 43,3 kg:ssä ja oikein tyytyväinen siihen olen. Tänään en tosin jaksanut käydä vaa`alla ja eilenkin melkein unohdin sen. Todella positiivista. Olo on ollut oikein hyvä tässä jo useamman päivän (noin ihan fyysisesti) ja lenkeilläkin olen jaksanut koiran kanssa yllättävänkin hyvin. Tosin tänään lenkin jälkeen verensokerit ilmeisesti hetkellisesti romahtivat, josta seurasi aivan järkyttävän voimaton olo, mutta sekin korjautui syömisellä. Nyt olisi sitten tarkoitus jatkaa sunnuntain viettoa siivoillen ja kotona löhöten, mikä tuntuu oikein mukavalta. Parasta kaikessa on vielä se, että huominenkin on vapaa :)

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (277 kcal)

Välipala: Omena (54 kcal)

Lounas: Kaura-ruispuuroa, mustikka-jogurtti, omena, 2 kiiviä (285 kcal)

Jälkiruoka: Kevyt vadelmajäätelö (64 kcal)

Välipala: Porkkanoita (112 kcal)

Iltapala: Kevyttä toffeejäätelöä (240 kcal)

Yhteensä: 1032 kcal

En ole edelleenkään päässyt eroon syömistä käsittelevistä unista. Lisäksi stressaan ihan hulluna ensi viikon juhlia, sillä pelkään kuollakseni, että ahmin juhlia edeltävänä iltani itseni palloksi ja pilaan kaiken. Tiedän kyllä, ettei asia ainakaan stressaamalla parane ja kaiken lisäksi syömiset ovat menneet lähiaikoina oikein mallikkaasti, jopa porukoiden luona ollessa. Silti tuo ajatus vain jaksaa jyskyttää jossain alitajunnassa. Onneksi kuitenkin pian alkaa loma, pääsen äidin luokse ja shoppailemaan, joten eiköhän nuo inhottavat ajatuksetkin kaikkoa sitä myötä.