Äääh, turvottaa ja masu ei toimi :/ Heti kun koulu alkoi, niin maha lopetti säännöllisen toimimisen aamuisin ja sehän nyt kiukuttaa. Voisin melkein sanoa, että mahaan ihan koskee, kun se on niin täynnä, mutta mitään ei tule ulos. Ei kivaa ja painokin toki ahdistaa, vaikka tiedänkin, etten ole oikeasti mihinkään lihonut. Aamupaino oli siis 45,5 kg ja pettymyshän se oli, vaikka mahan toimimattomuuden perusteella jotain nousua ennustelinkin. Täytyy vain toimia, että tämä olo menee ohi. Ehkä jo huomenna maha toimisi normaalisti eikä olisi tuollainen järkyttävä pallo.

Kävin tänään kaverini luona ja näin myös hänen äitiään, jota en ole nähnyt vuosiin. Hän kauhisteli suureen ääneen painoani, kun olen kuulemma laihtunut niin paljon. Ei kuulemma olisi tunnistanut, jos olisin tullut kadulla vastaan. Ihan kiva joo, mutta jotenkin se oli ahdistava tilanne. Hän sanoi vielä, että ihan tarkoituksella olen kuitenkin laihduttanut. Noh, näinhän se onkin, mutta oliko sitä nyt ihan pakko suureen ääneen hokea kaverini kuullen, jolla itselläänkin on ollut anoreksia. Vähempikin kauhistelu olisi riittänyt. Jäi jotenkin paha maku suuhun, vaikka tavallaan onhan se imartelevaa, kun joku sanoo keijukaiseksi.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Puuroa, omena, jogurtti (255 kcal)

Ruoka: All Bran Plus -muroja + rasvatonta maitoa, 4 mandariinia (298 kcal)

Välipala: Omena, 2 porkkanaa (120 kcal)

Välipala: 4 mandariinia (128 kcal)

Iltapala: Porkkanoita, omena, jogurtti (240 kcal)

Yhteensä: 1041 kcal

Aamupala on nyt sitten joko tuollainen tai sitten sellainen "vanhan mallinen". Tuo ainakin tuntui hyvältä, jotain lämmintä leivän sijaan :) Riippuu varmaan suuresti fiiliksestä sekä aamupainosta, kumman mallisen aamupalan tästä lähtien syön. Toivon mukaan vähän vuorotellen molempia, sillä jos jätän leivän syönnin kokonaan, niin ei sekään mikään hyvä juttu ole. Rasvankin saanti jää silloin ihan olemattomiin, mikä ei ole todellakaan tarkoitus.