Ihan ok päivä kaikin puolin, jos ei lasketa mukaan typerää mahaani, joka aamulla ei toiminut, turvotteli ja kipuili sitten koko päivän ja huipensi illan päättämällä nyt sitten alkaa toimimaan oikein korkojen kanssa. En jaksa ymmärtää. Ärsytti olla töissäkin sellainen hiton pallomaha ja lenkillä koiran kanssa kipu oli välillä todella kova. Ihan kuin olisi puukolla puhkottu suolistoa. Ei kyllä tarvitse paljoa tehdä, ja maha reistaa oikein kunnolla. Noh, nyt olen tosiaan taas pari päivää syönyt ihan kaikin puolin "normaalisti" joten eiköhän huomenna taas ole mahassakin ihan hyvä olo.

En sitten tosiaan aamulla päässyt edes vaa`alle. Harmitti, mutta ehkä huomenna sitten. Jotenkin hirveät paineet olla mahdollisimman hoikassa kunnossa ennen mökkeilyä, vaikka toisaalta mitä väliä sillä edes on? Lihon kuitenkin. Toisaalta tekisi siis mieli alkaa mässäämään jo nyt. Aika vaarallinen ajattelumalli, sillä ahmiminen on edelleen mulle ongelma, vaikka sitä esiintyykin melko satunnaisesti. Muistan kyllä liiankin elävästi, kuinka aikoinaan lihoin melkein 15 kg yhden kevään aikana, kun ahmimisputki "vähän" venähti. Huh, puistattaa ihan ajatella sitä oloa... Noh, meni siinä kyllä kesääkin, mutta siis alle puoli vuotta, ehkä 3-4 kuukautta. On tuo aika hiton paljon tämän kokoiselle tytölle noin lyhyessä ajassa. Nyt pitää siis olla todella iloinen siitä, että mulle ei enää tule sellaisia ahmimisputki, vaan saan ahmimisen katki oikeastaan tilanteessa kuin tilanteessa.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), jogurttia (309 kcal)

Lounas: Elovena Hetki -puuro, viili (220 kcal)

Välipala: Omena, appelsiini (124 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, omena, päärynä (227 kcal)

Iltapala: Omena, porkkanoita (172 kcal)

Yhteensä: 1052 kcal

Tehtiin tänään V:lle huomiseksi ruokaa yhdessä ja oli hassua huomata, kuinka helppoa ruuan laitto voisikaan olla, jos ei tarvitsisi laskea joka ikistä kaloria ja punnita joka ikistä ruoka-ainetta. Kai sitä vaan haluaa tehdä elämänsä mahdollisimman vaikeaksi...