Nyt alkaa taas olla jo vähän parempi olo. Oikeastaan eilen oli ensimmäinen päivä tällä viikolla, kun mieliala oli ihan kohtuullinen. Ja fyysinen olokin jo siedettävä. Lenkkeillä olen jaksanut jo ihan kivasti ja syömisetkin on taas suurinpiirtein rytmiytyneet. Huomenna tosin viikonloppu ja sen jälkeen vielä lomaviikko (jee!), joten aika hyvät mahikset mulla on taas pistää kaikki ihan sekaisin. Lähden vielä porukoillekin :/ Mutta päivä kerrallaan, päivä kerrallaan.

Vaikka huomenna onkin lauantai, niin karkkipäivän pidän vasta sunnuntaina. Sitten on ainakin pikkuisen paremmat mahdollisuudet selvitä ilman ahmimisputkea. Ja sunnuntaina ollaan vielä puoli päivää kisoissa koiran kanssa ja just soitti kaveri vielä illalla lenkille, joten ohjelmaakin on sen verran, etten vaan möllötä koko päivää kotona ahtaen itseäni täyteen.

Syömisten kanssa pää huutaa kokoajan. Vaikka en enää laske (koen siitäkin todella huonoa omatuntoa), niin kontrolli on silti välillä ihan ylitiukkaa. Ja kalorilaskuri päässä raksuttaa edelleen ja kaupassakin kyttää kyllä tuoteselosteita ihan entiseen tahtiin. Silti on tavallaan helpompaa, kun voin ottaa vaikka vielä sen yhden omenan illalla lisää jos tahdon (ennen kun kalorirajani oli niin ehdoton) ja toisaalta mun ei ole pakko saada "kaloreita täyteen" vaan syön ihan fiiliksen mukaan. Oikeestaan ois ihan mielenkiintoista tietää, että syönkö nykyään enemmän vai vähemmän kaloreita kuin ennen, mutta toisaalta onko sillä edes mitään merkitystä?

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: Kaura-ruispuuroa, omena, mustikka-jogurtti

Lounas: Kaura-ruispuuroa, omena

Välipala: Cottifrutti, 2 mandariinia

Päivällinen: Keitettyä lanttua, omena, Solero-puikko

Iltapala: Viinirypäleitä, 2 porkkanaa

Yritän kokoajan tsempata oman kehonkuvani kanssa, mutta suurimman osan aikaa näen (ja myös tunnen) vain hirveät läskit, erityisesti mahassa. Nyt kun maha vielä taas vähän nikottelee, niin tuntuu kuin mulle olisi tullut ihan hirveä "rengas" tuohon vyötärölle. Välillä tulee ihan ahdistus, kun maha on niin iso ja pullea. Haluan sen pois.