Aamu alkoi oikein lupaavissa merkeissä, kun ajattelin uskaltaa käydä tsekkaamassa painon taas "pitkästä aikaa". Sanoin itselleni monta kertaa, etten ole varmasti lihonut sitten yhtään, vaikka sunnuntaina söinkin vähän enemmän kuin normaalisti. Just just, aamupainopa oli 44,0 kg. Se siitä positiivisuudesta sitten :/ Hassua sinänsä, että olisi se kyllä voinut enemmänkin ahdistaa tai masentaa, vaikka ei sillä, on se nytkin kummitellut päässä oikeastaan koko päivän. Mitä vittua oikein teen väärin, kun tän pitää olla tällaista? Just kun yrittää uskaltaa syödä, niin tulos on tämä.

Noh, aloittelin tänään nyt kuitenkin sitä Cipralexia. Aamulla olin ihan mielettömässä täpinässä -jännitti, kuin olisi jotain suurempaankin ollut tapahtumassa. Oon kyllä melkoisen hassu, mutta minkäs teet, kun lääkkeiden ottaminen ei mulle ole ihan maailman helpoin juttu. Otin siis ekan tabletin siinä aamupalan jälkeen, töihin lähdin sekavin tuntein ja oikein kyttäämällä kyttäsin mahdollisia haittavaikutuksia. Töissä melkein tunsin itseni huonovointiseksi ja iltapäivällä palelikin ihan siihen tyyliin, että olisin halunnut pistää sen lääkkeen piikkiin ;) Käytännössä siis ei yhtään mitään tullut ainakaan nyt tuosta ensimmäisestä tabletista, joten hyvältä näyttää tältä osin. Saa nyt nähdä, miten jatkuu huomenna tämä ensimmäinen viikko. Toivottavasti ihan turhaan stressaan ja pelkään.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (293 kcal)

Lounas: Pikapuuro, rasvaton viili (215 kcal)

Välipala: Omena (72 kcal)

Päivällinen: Kaura-ruispuuroa + vadelmia, 4 luumua (237 kcal)

Iltapala: Omena, porkkanoita

Yhteensä: 998 kcal

Puhuin tänään parhaan ystäväni kanssa puhelimessa ja kerroin hänelle ihan muitta mutkitta siitä, että aloitin tänään tuon Cipralexin ja sain sanottua senkin, että se on ihan nimenomaan tuohon syömiseen. Tavallaan tuntui, että puhuin suuni ohi, mikä on sinäänsä outoa, koska tuolla ystävälleni haluan olla täysin rehellinen enkä häpeä yhtään esim. tuota asiaa. Ja ollaanhan me tuosta asiasta jo aikaisemminkin puhuttu. Tilanteesta teki vielä jotenkin ihmeellisen se, että ystäväni kertoi itsekin tässä aloittaneensa lääkkeen mielialoja tasoittamaan... Että hyvin menee meillä.