Jonkinmoista matalalentoa on taas ollut tässä muutaman päivän, mutta eiköhän se vielä tästä kirkastu, kun on viikonloppukin tuloillaan. Syönyt olen aivan liian vähän ja siksi nälkä onkin ollut yllättävänkin kova nyt muutamana päivänä; mahaan siis ihan oikeasti koskee ja kovasti. Maha on nyt muutenkin voinut jotenkin todella huonosti, eilenkin taas heti ruuan jälkeen pisti hirveän elämän pystyyn ja rauhoittui taas vasta illalla. Tänään onneksi otti jo iisimmin. Olen ollut jotenkin hirveän väsynyt, nukkunut yötkin kuin tukki, vaikka nälkä onkin alkanut vaivata aamuyöstä :/ Unet ovatkin olleet sen mukaisia, melkein kaikki jotenkin ruokaan liittyviä.

Eilen oltiin illalla koiran kanssa treenaamassa monta tuntia vesisateessa. Kastuin läpimäräksi ja palelluin. Tulin kotiin vasta joskus yhdeksän aikoihin ihan hirveässä nälässä, mutta en uskaltanut ottaa mitään kunnon ruokaa, en edes tiedä, että miksi. Olen vain niin helvetin tyhmä. Söin siinä sitten pahempaan nälkääni omenoita ja porkkanoita, jee jee. Miksi ei voi ihminen osata syödä?

Ulkona sataa ja mua paleltaa. Onneksi kohta saa karkkia ja katsoa Teho-osaston, näitä elämän pieniä nautintoja :) V lähtee huomenna viikonlopuksi kaverinsa luokse, joten jäänkin nyt sitten koko viikonlopuksi yksin ja itseasiassa odotan sitä melkoisesti! En nimittäin ole vielä kertaakaan ollut tässä "uudessa" asunnossa yhtään yötä yksin (!) joten on jo aikakin. Niin paljon kuin mä nautinkin yhdessä asumisesta, niin kyllä välillä on kivaa olla ihan yksinkin. Tai siis koiran kanssa kahden. Aion todella ottaa siitä kaiken ilon irti, tehdä omia juttuja, valvoa myöhään ja nukkua pitkään sekä ihan vain laiskotella.

Tämän päivän syömiset:

Aamupala: 2 Real täysjyväruisleipää (kinkkua, levitettä, salaattia), omena (277 kcal)

Lounas: Kasvissosekeittoa, omena (186 kcal)

Välipala: Omena (54 kcal)

Päivällinen: Ruispuuroa, mustikka-jogurtti, luumu (191 kcal)

Välipala: Porkkanoita (87 kcal)

lltapala: 70g lakritsiturkinpippureita (270 kcal)

Yhteensä: 1065 kcal

Aamupaino oli tänään 43,3 kg. Haluaisin sen olevan vähemmän. En vain kestä itseäni.